Bahagian dalaman kelabu dengan aksen yang terang

Pangsapuri kecil - reka bentuk dengan nada kelabu

Jika anda merancang pembaikan atau pembentukan semula di sebuah pangsapuri kecil, maka projek reka bentuk seterusnya bagi reka bentuk apartmen bersaiz sederhana boleh menjadi berguna. Reka bentuk moden, pilihan neutral palet warna dan hiasan minimalis - semua bersama-sama berjaya menjadi rumah yang cukup selesa dan luar yang menarik. Jadi, mari kita berkenalan dengan bahagian dalam sebuah apartmen di kawasan kecil, dihiasi dengan gaya moden.

"Kelabu adalah putih baru di pedalaman," pemilik pangsapuri kecil dipandu oleh slogan pereka moden ini. Ini warna yang paling neutral, dengan banyak warna, boleh menjadi latar belakang yang sangat baik untuk ruang tamu moden. Untuk membuat aksen di ruang dengan kemasan kelabu, sepasang titik terang cukup, walaupun warna putih dalam kes ini akan menonjol dan menarik semua mata. Kami memulakan pemeriksaan kami dengan ruang dapur, yang digabungkan dengan ruang tamu.

1

Susun atur satu set dapur set dapat memenuhi jumlah peralatan rumah tangga, permukaan kerja dan sistem penyimpanan yang diperlukan. Ini sangat memudahkan dengan pengaturan tingkat atas kabinet dapur dari siling dalam dua baris - di laci paling atas ada makhluk yang jarang digunakan, lebih dekat dengan kawasan kerja semua aksesori dapur yang diperlukan untuk memasak. Fasad benar-benar halus perabot set bersama dengan peralatan rumah terpilih yang sempurna dalam warna.

Unit dapur berturut-turut

Ia mungkin membawa kepelbagaian warna ke dalam ruang dapur-ruang makan dengan bantuan rak terbuka kuning terang untuk hidangan dan kaunter bar, lebih mirip dengan konsol konvensional. Tempat terang ini pada latar belakang kelabu bukan sahaja dapat menghasilkan aksen yang menyenangkan untuk mata, tetapi juga membawa kesegaran, semangat dan perasaan positif terhadap reka bentuk bilik. Belum lagi fungsi yang mereka kerap dilakukan.

Aksen terang pada latar belakang kelabu.

Untuk mengekalkan rasa lapang di dalam bilik kecil, pemilik terpaksa menggunakan beberapa teknik reka bentuk. Sebagai contoh, ruang tamu diwakili oleh sangat minimalis - sepasang kerusi berlengan cahaya dan meja kopi, tiada perabot besar, sofa sudut besar atau seluruh perabot perabot. Untuk tujuan yang sama, bilik tidur itu tidak dipisahkan dari ruang umum, hanya dengan melindungi partisi dari kawasan dapur, yang, antara lain, memainkan peranan sistem penyimpanan di segmen tidur.

Kawasan bilik tidur di belakang partition

Perabot bilik tidur tidak boleh dipanggil pertapa, tetapi inilah cara gaya hiasan minimalis moden untuk bercita-cita dengan cara minimalis. Hanya sebuah katil, sebuah meja kecil dan almari pakaian, ia juga merupakan partisi dalaman - itu semua sederhana, tetapi lebih banyak daripada bilik tidur yang mencukupi, di mana anda boleh berehat dan tidur dengan selesa. Hanya karya seni yang kecil dengan bintik-bintik cerah yang berwarna sedikit mencairkan bahagian dalam warna abu-abu.

Hiasan minimalis

Satu-satunya bilik yang benar-benar terpencil dari ruang umum apartmen adalah bilik mandi. Di dalam bilik utilitarian yang luas ini, adalah mungkin untuk mengatur bukan sahaja set perkakas kebersihan yang diperlukan untuk prosedur air dan kebersihan sanitari, tetapi juga mengekalkan imej bilik yang bebas dan luas. Hiasan dinding cahaya, penggunaan sekatan kaca dan satu aksen yang terang menyumbang kepada penciptaan imej yang ringan tetapi menarik bilik mandi.

Bahagian dalaman bilik mandi yang terang

Kebanggaan pangsapuri kecil adalah kehadiran kawasan tempatan di mana anda boleh menyimpan pengangkutan jalan dan melengkapkan kawasan rekreasi luar yang kecil. Peluang menikmati secawan kopi pagi sambil berjemur di bawah matahari tidak ternilai.

Kawasan Rekreasi Luar