Akuarium terbina dalam di dalam dewan

Bahagian dalam dewan pada 2015: trend semasa dalam reka bentuk

Hiasan dewan adalah sangat penting untuk dalaman umum, kerana ini adalah ruang tengah rumah di mana semua ahli keluarga berkumpul dan tetamu dihoskan, perayaan keluarga dan pesta diadakan. Agar dalaman dewan sentiasa kekal moden, ia tidak semestinya perlu untuk mengikuti trend trendi, lebih rasional untuk memilih gaya tertentu dan hanya mengemas kini dengan pelbagai butiran yang relevan. Seperti kata Coco Chanel, "fesyen pas, tetapi gaya kekal." Oleh itu, pereka menasihati untuk memberi perhatian lebih kepada reka bentuk gaya rumah:

Siling stuko putih di dalam dewan

Menurut ramalan pereka dalaman utama, pada 2015 gaya yang paling popular akan menjadi alam sekitar, etnik dan minimalis. Kaitan eklektik akan meningkat.

Fesyen moden sangat demokratik sehingga membolehkan anda menggabungkan aksesoris yang paling berani dan mewah, mengarahkan arah, sehingga mencipta gaya baru dan bentuk baru. Eklektik adalah kebebasan dalam gabungan etnik dan klasik, urbanisme dan gaya luar bandar, dan lain-lain.

Unsur gaya hi-tech dan eko sangat berjaya digabungkan dalam satu bilik. Mereka melengkapi antara satu sama lain dan mengimbangi hiasan dalaman dewan:

Dalam ruang tamu gaya semulajadi, beberapa butiran seni pop secara organik masuk ke pedalaman dan mencairkan monokromnya:

Minimalisme

Untuk dewan kecil, gaya minimalism adalah mencari sebenar. Perabot dengan upholsteri kulit berkilat dan fasad perabot berkilat akan mencipta ilusi kelapangan di dalam bilik kecil seperti:

60-an retro minimalism kembali ke rumah kita lagi. Terima kasih kepada bentuk yang sederhana dan warna terang, gaya ini akan menjadi salah satu yang paling popular pada tahun yang akan datang:

Perabot ringan reka bentuk mudah sangat diperlukan di pedalaman minimalism:

Keinginan manusia untuk kebersihan dan keselamatan alam sekitar juga dinyatakan dalam reka bentuk dalaman. Oleh itu, gaya ekologi tidak kehilangan kaitannya. Anda boleh merancang bilik mengikut arah semula jadi dalam pelbagai cara. Keadaan yang sangat penting adalah bahan-bahan alam semula jadi yang mesra alam.

Anda pada asalnya boleh menghiasi siling dan dinding dengan balok kayu:

Modernisme ekologi membolehkan anda mewujudkan suasana haba semulajadi dalam bunyi moden di pedalaman. Aksesori moden yang cerah akan sesuai dengan pedalaman seperti itu:

Gaya ekologi dinyatakan bukan sahaja dengan kayu atau batu dalam hiasan. Ia boleh menjadi skema warna warna neutral dan aksesori tekstil yang diperbuat daripada fabrik semula jadi:

Keranjang rotan di sebelah sofa di dalam dewan

Palet warna pada tahun 2015

Tahun depan, salah satu warna sebenar menjanjikan menjadi burgundy dan ceri. Oleh kerana warna-warna ini sangat tepu, di pedalaman memerlukan pencairan mandatori dengan cat lain, lebih tenang. Dinding Burgundy berada dalam keharmonian sempurna dengan interior putih:

Semua warna beige dalam reka bentuk tidak kehilangan populariti kerana kepraktisan mereka: kuning air digabungkan dengan mana-mana warna dan warna dan sesuai dalam semua gaya:

Turquoise dan aqua akan menjadi warna yang bergaya pada tahun 2015. Warna ini di pedalaman memberikan rasa tenang dan keyakinan:

Nada kelabu dalam reka bentuk dewan telah lama berada di posisi pertama populariti. Warna kelabu menekankan keanggunan pedalaman dan mewujudkan platform neutral untuk penempatan pelbagai aksen:

Dua pouf kelabu gelap di bawah TV

Kelas hitam dan putih juga akan kekal sebagai salah satu bahagian dalaman yang paling popular pada tahun yang akan datang. Pedalaman dalam skema warna itu tidak akan menjadi usang:

Piano hitam di dalam dewan

Aksesori Accent & Alat

Panel dengan corak bunga cerah akan memberi perhatian dan memulihkan bilik monokrom:

Dinding bunga aksen di dalam dewan

Warna-warna cerah akan menjadikan mana-mana bahagian dalaman yang bergaya dan menarik:

Permaidani biru di atas lantai di dalam dewan

Mural hitam dan putih dalam retrostyle adalah trend yang menarik dan bergaya di hiasan dewan:

Biofireplaces dan akuarium terbina dalam akan memelihara kelambu utama alat-alat dalaman tahun depan:

Trend yang paling penting dalam pedalaman 2015 adalah praktikal dan rasional, oleh itu keperluan yang sama dikenakan terhadap perabot. Ia sepatutnya berfungsi seperti yang mungkin dan pada masa yang sama mempunyai penampilan estetik.

Ia boleh menjadi rak bentuk yang hebat menyerupai objek ruang:

TV di panel beige di dalam dewan

Meja kopi logam berteknologi tinggi dalam konfigurasi yang pelik:

Meja kopi logam di dewan

Katil bulat memerlukan banyak ruang dan tidak praktikal untuk digunakan, tetapi kelihatan sangat menarik di ruang tamu:

Katil pusingan di dalam dewan

Item perabot vintaj dari tempoh masa yang berlainan akan sepenuhnya wujud bersama di bahagian dalam dewan 2015:

Lajur putih di dalam dewan

Perabot modular adalah pilihan yang paling praktikal untuk peralatan bilik tamu, terutama jika bilik mempunyai dimensi kecil. Meja kopi di beberapa bahagian, sofa yang mudah berubah menjadi dua kerusi:

Tirai kelabu gelap di grommets di dewan

Modul-modul pada sokongan lutsinar yang diperbuat daripada plexiglass atau plastik kelihatan menarik. Perabot sedemikian tidak menghancurkan bilik itu, dan coaster mudah dibersihkan dari kotoran dan tidak mengumpul habuk:

Kekaki oren

Bilik studio

Bilik pelbagai fungsi berjanji untuk menjadi lebih popular pada tahun 2015. Dewan yang berfungsi sebagai dapur, ruang makan dan ruang tamu, merupakan salah satu trend utama dalam susunan apartmen. Studio ruang tamu sangat mudah untuk orang kreatif yang aktif yang suka pertemuan rohani dengan rakan atau keluarga:

Lembaran bulu di kerusi di dalam dewan

Wilayah dewan boleh dipisahkan dari dapur oleh sebuah pulau atau kaunter bar:

Perabot kulit merah di dalam dewan

Atau tandakan sempadan antara kawasan fungsional dengan susunan perabot tertentu:

Cat pada alas putih di dalam dewan

Susun atur separuh bulatan bukan standard bilik studio boleh menjadi berkesan dan luar biasa diatur dalam gaya moden:

Jadual marmar di dalam dewan

Lantai

Perhatian khusus dalam reka bentuk 2015 sepatutnya diberikan kepada lantai: dinding dan siling boleh dikemas kini cukup serendah mungkin dan dikehendaki, tetapi sangat bermasalah untuk membaiki lantai.

Apa yang ditawarkan oleh pembina dan pereka sebagai lantai? Parket semulajadi yang tidak berumur dan tidak keluar dari fesyen:

Papan parket yang dipoles atau matte lebih murah daripada parket, tetapi secara kebiasaannya tidak berbeza dari segi:

Jubin lantai mengekalkan penampilan mereka, tahan kepada ubah bentuk dan kerosakan:

Permaidani - bahan penamat tahan lama dan bersahaja yang mengekalkan penebat haba dan bunyi di dewan:

Permaidani kelabu di sayap