Gaya perindustrian di bahagian dalam apartmen

Pedalaman dan reka bentuk rumah dalam gaya perindustrian

Gaya perindustrian yang sangat popular dibezakan dengan penggunaan permukaan keras dan kasar. Gaya ini dikaitkan dengan kawasan perindustrian dan perindustrian. Asas gaya ini adalah ruang terbuka, kerana ia kembali kepada reka bentuk bangunan besar, seperti: lantai kilang, gudang. Untuk menggunakan gaya perindustrian di pedalaman, bilik mesti luas, besar, dengan siling tinggi. Selalunya menggunakan fleksibiliti bilik, menggabungkan dalam satu bilik, sebagai contoh, dapur, ruang tamu dan ruang makan.

Dapur gaya perindustrian digabungkan dengan ruang tamu Dapur, ruang tamu dan ruang makan di kawasan perindustrian

Konsep gaya perindustrian adalah minimalisme, jadi jumlah barangan perabot dan isi rumah adalah minimum. Tetapi cukup ruang untuk menyimpan perkara. The redundancy dekorasi tidak wujud dalam gaya ini, garis-garis yang ketat dan lurus.

Kesederhanaan dan garis jelas dalam gaya perindustrian

Jenis gaya perindustrian

Terdapat dua jenis gaya perindustrian:

  1. Semulajadi. Iaitu, ia menyiratkan semulajadi, unsur-unsur gaya asalnya. Mungkin premis itu pernah menjadi kilang atau bengkel. Dalam penggunaan, semua atribut yang pada mulanya tersedia untuk bangunan dibiarkan: balok, tangga, tudung, pengudaraan, paip.

Gaya perindustrian semulajadiRasuk di kawasan perindustrian

2. Buatan. Di sini, gaya perindustrian dicipta secara artifisial, dinding baru diberi penampilan zaman purba dan semua elemen yang wujud dalam perkembangan logik ini. Hiasan yang digunakan kerja kerasterdapat juga penggunaan khas kertas dinding foto "Pada konkrit." Dalam bentuk tiruan gaya perindustrian, adalah perlu untuk memilih aksesori yang sesuai yang menjadi ciri bangunan perindustrian.

Gaya pembuatan tiruan Dihasilkan secara buatan perindustrian

Gaya ini lebih sesuai untuk hiasan luaran bangunan, juga sering kali mula menggunakan gaya ini untuk memberikan suasana malam suasana asli. "Perindustrian" boleh didapati dalam reka bentuk kedai, restoran, ia bertujuan untuk golongan muda, yang sedang membangun.

Gaya perindustrian mempunyai pendekatan utilitarian untuk mereka bentuk dan mencipta penampilan unik ke pedalaman moden.

Pandangan yang unik dari pedalaman perindustrian

Dengan cara ini, gaya ini tidak pernah dinyatakan sebagai arah yang mandiri, mandiri. Ia hanya sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Tetapi, dari masa ke masa, mereka belajar untuk menghargai beliau kerana ekspresi, kesabaran, yang wujud dalam permukaan, objek dan senibina yang tidak diproses daripada bahan kitar semula.

Apa lagi yang membezakan gaya perindustrian adalah aksesibiliti dan bajet yang rendah, kerana ia merangkumi kesederhanaan sesuatu, mempunyai gabungan fungsi dan bentuk yang sempurna. Di samping itu, gaya ini di kawasan pedalaman juga selesa, menarik dan asli.

Keselesaan dalaman perindustrian

Seperti yang disebutkan di atas, ciri yang membezakan gaya perindustrian adalah minimalisme dan tidak ada hiasan yang berlebihan, ini juga berlaku untuk perabot, tiada pernak-pernik dan keriting, hanya garis bersih, jelas.

Konsep gaya perindustrian minimalis Minimalisme dalam gaya Perindustrian

Bahagian dari pasar gandum garaj adalah sempurna. Fikirkan aplikasi yang sama sekali berbeza untuk sesuatu, contohnya, kotak kayu, boleh menjadi meja atau bangku yang sangat baik, tungku tangga boleh menjadi rak dan sebagainya.

Perabot gaya perindustrian

Sebagai perabot, ia patut memilih sesuatu yang mudah, upholsteri harus monophonic, neutral dalam warna, diperbuat daripada bahan semula jadi. Ruchechki, corak kecil, bilik tidur dan butir-butir hiasan yang serupa tidak akan sesuai dengan anda, semua ini tidak berlaku untuk gaya perindustrian.

Perabot gaya perindustrian Perabot di pedalaman gaya Perindustrian Kesederhanaan perabot gaya perindustrian Kesederhanaan dan rahmat di pedalaman perindustrian Gaya perindustrian dengan kesederhanaan dan kefungsiannya

Bilik tidur gaya perindustrian

Sudah tentu, tiada siapa yang memaksa anda untuk memilih warna "kerja" yang gelap untuk menghias rumah anda dalam gaya perindustrian, anda boleh mencairkannya dengan sesuatu berwarna dan menarik. Jadi, sebagai contoh, keseluruhannya bilik tidur boleh dikekalkan dalam gaya ini, dan letakkan seprei di atas katil yang terang, berair, dan menghiasi semuanya dengan bantal hiasan yang berwarna-warni dan berwarna-warni gambar. Dan anda akan mendapat bahagian dalaman yang unik di dalam bilik anda, yang akan sentiasa memberi suasana yang sangat baik.

Bilik tidur gaya perindustrian ceria

Satu lagi pilihan untuk bilik tidur industri adalah "aksen minimum", iaitu, menempatkan hanya 2 - 3 aksen di seluruh bilik, sudah tentu, dalam gaya Perindustrian dan bilik anda akan menjadi menyenangkan, nyaman dan selesa. Aksen sedemikian boleh menjadi dinding bata, pintu kabinet kaca hitam dan katil putih. Anda boleh mencairkan minimalism ini dengan gambar dengan imej yang menarik.

Aksen minimum dalam bilik tidur gaya perindustrian

Dapur gaya perindustrian

Mengenai reka bentuk dapur dalam gaya perindustrian, pokok kelihatan dengan sempurna bersempadanan dengan batu bata. Pohon itu sendiri sentiasa kelihatan cantik, semula jadi, mulia dan sangat selesa. Dan kerja keras bata, yang memberikan pedalaman ciri-ciri perindustrian yang diperlukan, juga praktikal. Mereka juga menggunakan almari pakaian dan peti sejuk untuk mencapai kesempurnaan gaya, mencerminkan konsep minimalis.

Dapur gaya perindustrian

Bilik mandi gaya perindustrian

Bilik mandi tidak terkecuali untuk reka bentuk perumahan mereka dalam gaya perindustrian. Semua di sini juga harus mudah, harmoni dan tanpa tambahan. Brickwork sangat sesuai untuk menghiasi dinding, kelihatan cantik dan semula jadi. Dengan menggunakan partition kaca, anda akan mencapai hasil yang diinginkan, kerana ini menghasilkan kesan kesederhanaan, yang merupakan hal utama dalam bidang perindustrian.

Bilik mandi gaya perindustrian

Banyak orang baru-baru ini menyukai gaya perindustrian, ia mengisi rumah dengan ketenteraman, keselesaan dan fungsi.