Wallpaper untuk lorong moden

Pilih kertas dinding untuk lorong pada contoh projek reka bentuk yang terkenal

Dewan masuk ialah bilik pertama di mana sesiapa yang memasuki tempat tinggal jatuh, sama ada tuan rumah yang pulang pada waktu petang selepas kerja atau tetamu yang berada di rumah untuk kali pertama. Kita semua mempunyai matlamat yang berbeza apabila menghiasi bilik di pintu masuk ke perumahan kita, tetapi ada masalah biasa bagi setiap orang yang memulakan pengubahsuaian berskala penuh atau memutuskan untuk menyegarkan rupa lorong - pilihan kertas dinding. Pada masa ini, tidak ada masalah dengan pelbagai jenis bahan penamat ini, sebaliknya sebaliknya - kelimpahan sering membawa pemilik rumah ke dalam keadaan bodoh. Sangat sukar untuk memilih pilihan yang anda suka, yang, antara lain, mudah untuk dijaga, yang sukar dari sudut pandang pencemaran, akan merayu kepada semua isi rumah dan akan menjadi pelaburan yang berjaya yang telah berkhidmat sebanyak mungkin tahun.

Lorong dalam warna-warna yang sejuk

Apa yang harus dipilih - cetakan geometrik yang aktif atau motif bunga ringan, warna pastel biasa atau warna gelap yang mendalam? Sudah tentu, terpulang kepada anda untuk membuat keputusan, tetapi kami boleh membantu dengan pilihan dengan menunjukkan 50 pilihan untuk menghiasi dinding ruang tamu dengan gaya dan warna yang berbeza. Projek-projek reka bentuk inspirasi ini dapat memvisualisasikan bukan sahaja gabungan warna-warna tertentu, tetapi juga kombinasi dengan keping perabot dan hiasan.

Wallpaper dengan corak

Jadi, mari kita mulakan dengan versi kertas dinding yang paling mudah dan sering dipilih yang dipilih oleh pemilik rumah negara kita baru-baru ini.

Kertas dinding kosong - suasana tenang lorong

Selalunya lorong adalah kawasan yang sangat kecil atau koridor sempit. Hiasan dinding semacam itu memerlukan versi monophonik dari kertas dinding dengan palet warna cahaya yang lebih baik, lebih baik.

Kertas dinding kosong

Hentai wallpaper monofonik lorong ini mendapati keharmonian dengan cetakan kayu salji putih dan papan lantai. Mujurlah, adalah mungkin untuk mengulang warna-warna dinding dan siling di permaidani. Dan, tentu saja, kertas semacam itu berfungsi sebagai latar belakang yang indah untuk karya seni, tanpa mengganggu perhatian dari gambar.

Latar belakang untuk hiasan

Ini kertas dinding perak timbul yang rupanya telah dibuat khas untuk permukaan kaca dan cermin lorong ini, untuk upholsteri kerusi dan elemen hiasan.

Palet sejuk

Langit sejuk kertas dinding, yang berfungsi sebagai latar belakang yang sangat baik untuk gambar yang luar biasa di lorong minimalis ini, bertemu dengan kehangatan warna kayu, mengimbangi pedalaman yang harmoni.

Warna Neutral

Langit pastel yang menyenangkan dari kertas dinding untuk lorong berjaya diturunkan dengan bantuan pencahayaan di pinggir siling. White wide skirting oleh lantai dengan harmoni melengkapi hiasan yang bergaya.

Pilihan monokrom

Warna gelap, dalam warna kertas dinding ini cukup cantik melawan latar belakang unsur putih salji dan hiasan siling. Dengan bantuan acuan, panel dan susunan pelbagai siling, ia mungkin membuat hiasan Art Nouveau, dan item hiasan menekankan perbezaan gaya.

Minimalism yang luar biasa

Bahagian dalam lorong ini tidak boleh dipanggil tekstur yang membosankan dan menarik, nada wallpaper memainkan peranan penting dalam pembentukan reka bentuk yang tidak remeh. Minimalis, tetapi pada masa yang sama cerah dan ceria - konsep banyak dewan kecil.

Dalam nada perak

Shades pastel

Sekiranya anda tidak perlu mengalih perhatian perhatian dari perabot antik atau barangan hiasan berjenama yang luar biasa, wallpaper cahaya biasa akan dilakukan dengan baik, memberikan suasana suasana segar dan ringan.

Kertas bertekstur

Trending Wallpaper

Wallpaper dengan hiasan "riveted" bertekstur telah menjadi buku laris akhir-akhir ini. Mereka membuat tenang, tetapi pada masa yang sama suasana yang tidak remeh dan menarik ruang tamu, berfungsi sebagai latar belakang yang sangat baik untuk hiasan dan berjalan dengan baik dengan unsur-unsur berkilat dan kaca.

Bagaimana untuk menyegarkan bahagian dalam lorong dengan cetakan bunga

Bunga besar atau daun kecil, selekoh cawangan atau batang pokok nipis - semuanya ini corak bunga kertas dinding yang akan kelihatan baik di dalam bilik sederhana di dalam bilik-bilik.

Bunga besar

Walaupun cetakan besar kertas dinding, ruang lorong tidak kelihatan besar, terima kasih kepada palet cahaya dan gabungan hiasan dinding dengan panel putih.

Cahaya dan segar

Satu lagi contoh wallpaper pewarna dengan butir-butir yang besar tetapi cerah yang tidak mempesona, tetapi menjadikan bilik itu lebih elegan dan menarik.

Cetakan biru dan putih

Hanya satu aksen dinding, yang dihiasi dengan kertas dinding cetakan bunga, menukar rupa lorong, menggabungkan warna putih salji siling dan warna biru dalam pintu dan permaidani.

Panel + Wallpaper

Palet halus

Palet cahaya dekorasi lorong juga dapat dilihat dalam tema bunga kertas dinding, membawa beberapa variasi ke suasana neutral bilik.

Dalam warna emas

Ini hiasan tekstil tekstil gaya Asia yang menakjubkan menetapkan nada untuk keseluruhan konsep lorong bohemian sedikit ini dalam warna emas. Di dalam ruang dengan barang-barang hiasan yang luar biasa dan pendekatan yang menarik untuk reka bentuk lantai, keseluruhan bilik kelihatan mewah.

Reka bentuk lorong yang luar biasa

Corak hiasan putih biru yang menarik digabungkan dengan panel berkulit putih, lampu loket cermin luar biasa dan penutup lantai nontrivial - beratnya berfungsi untuk mewujudkan suasana peribadi dan menarik lorong di bilik ini.

Wallpaper dengan pokok

Pereka secara aktif mengintegrasikan cetakan ini, yang kini popular, ke dalam bilik tidur, ruang tamu, dapur dan dewan masuk. Dalam kombinasi dengan kerja keras dalam nada burgundy, kertas dinding kelihatan hebat.

Unsur terang

Malah sekeping kecil kertas dinding "bunga" boleh mempelbagaikan ruang kecil lorong, dan barang-barang hiasan yang terang dan tekstil akan melengkapi imej yang ada.

Kertas dinding bunga

Lorong sempit dan panjang

Corak dinding aktif - reka bentuk lorong yang terang

Sekiranya anda ingin mengejutkan dan menghiburkan semua tetamu yang memasuki rumah anda, maka cetakan yang cerah dan kaya dalam hiasan dinding akan menjadi pilihan yang baik. Kami membawa perhatian kepada beberapa pilihan reka bentuk untuk lorong dengan pilihan kertas dinding yang tidak sepele.

Dalam hitam dan putih

Art Nouveau

Kombinasi yang berbeza dari warna gelap dan cahaya, tidak hanya dalam corak wallpaper, tetapi di seluruh pedalaman, dibenarkan untuk mencipta imej yang cerah dan moden dari bilik. Terhadap latar belakang seperti itu, barangan hiasan yang luar biasa kelihatan lebih berfaedah.

Lukisan aktif

Semua warna yang digunakan dalam hiasan dan hiasan adalah panas dan pastel, tetapi bilik masih kelihatan cerah, terima kasih kepada corak besar kertas dinding.

Cerah dan kontras

Cerah, tidak remeh, nakal - dengan ketiga-tiga kata ini anda boleh mencirikan dengan ringkas bahagian dalam lorong ini dalam gaya eklektik.

Putih-hitam-merah

Permainan yang berbeza yang luar biasa - salji putih, hitam dan merah membentuk persekutuan yang sangat harmoni dalam koridor lorong yang sangat kecil.

Dengan naga naga

Serangan Cina sebagai cetakan untuk kertas dinding adalah langkah yang tidak remeh, tetapi seperti segala-galanya di ruang tamu ini, bermula dari hiasan yang indah di lantai dan berakhir dengan reka bentuk barang-barang dan hiasan yang luar biasa.

Cetakan cerah dan musim panas

Digabungkan dengan unsur-unsur hiasan salji putih, wallpaper-wallpaper musim panas yang cerah ini kelihatan mewah, memberikan ruang perayaan dan keyakinan.

Cerah dan tepu

Jika terkejut, maka dengan sepenuhnya, jika anda mencergaskan bahagian dalam lorong, maka dengan cetakan yang terang, tepu, yang digabungkan dengan warna kayu hangat mencipta suasana yang unik.

Dalam cetakan merah dan putih

Cetakan merah putih yang kaya dan cerah dari kertas dinding itu memberi ruang bilik kecil sempit keperibadian, semangat.

Dinding aksen

Latar belakang yang mendalam dari kertas dinding menjadi aksen di lorong ini dengan hiasan minimalis.

Kertas dinding bergaris

Apa yang boleh menjadi lebih cerah dan lebih aktif, walaupun jalur menegak dalam versi biru dan putih? Mungkin untuk sebuah lorong kecil, cetakan seperti itu adalah salah satu daripada beberapa cara untuk "bersorak" dataran sederhana.

Lorong dan ruang tamu

Dinding aksen di lorong - mengapa tidak! Kombinasi pelbagai warna kelabu dalam petak dengan warna merah aktif pintu membuat suasana yang menarik di lorong ini, digabungkan dengan ruang tamu kecil.

Reka bentuk eklektik

Satu lagi contoh penggunaan kertas dinding dicetak hitam dan putih digabungkan dengan panel salji putih yang telah menemui keharmonian dalam ruang eklektik ini dengan sebuah kandil yang luar biasa di tengah.

Warna hangat

Mural dinding di lorong atau bagaimana membuat hiasan dinding yang menarik

Ramai pemilik rumah suka menggunakan mural atau panel hiasan untuk menghiasi dinding rumah mereka, ruang lorong tidak terkecuali.Sekatan ke atas kaedah hiasan dinding sedemikian dikenakan hanya dengan saiz bilik dan kemungkinan kewangan penduduk.

Burung salji putih

Corak dinding di lorong kecil ini tidak dapat dilihat, tetapi kehadiran beberapa burung yang dicat memberikan rasa pallet ke seluruh ruangan. Satu cahaya, hampir selesai salji putih dipilih untuk mengembangkan ruang kecil.

Gambar di dinding

Bahagian dalaman yang terang dan kontras di lorong ini dalam gaya Art Nouveau dicipta sebahagian besarnya disebabkan oleh cetakan kertas dinding yang tidak biasa. Foto keluarga sebagai gambar dinding - satu langkah reka bentuk yang menarik.

Lukisan buku

Mengenai topik perpustakaan

 

Dan akhirnya, beberapa contoh reka bentuk dinding lorong dalam palet warna neutral menggunakan wallpaper warna-warna yang tenang, pastel.

Dalam warna pastel

Nada perak cahaya

Bahagian dalaman neutral

Dewan pintu masuk yang luas

Coretan cahaya

Nada coklat