Interior pangsapuri moden dengan loteng

Interior Laconic apartmen dengan loteng

Gaya moden di pedalaman premis kediaman semakin menjadi campuran harmoni antara kepraktisan minimalism, penyesuaian gaya berteknologi tinggi dan keaslian avant-garde. Sebagai peraturan, hiasan bilik peribadi dan utiliti adalah skim warna neutral dengan kombinasi kaedah praktikal reka bentuk permukaan. Mudah, tetapi sangat mudah dalam operasi dan pembersihan, perabot harmoni menggabungkan dengan peralatan rumah tangga dan digital, membentuk persatuan fungsian yang menarik dan sangat dimuatkan. Jika pada masa yang sama item hiasan digunakan, maka ia semestinya yang asal yang membawa keunikan ke pedalaman, yang tidak boleh dipanggil sebaliknya benda-benda seni. Dengan bahagian dalam satu apartmen ini kami ingin memperkenalkan anda kepada penerbitan ini.

Dalaman laconic

Kami memulakan lawatan mini kami dengan dalaman ruang tamu yang ringkas dan praktikal dan selesa. Bilik yang cerah dan lapang ini, permukaan dan perabotnya dihiasi dengan palet warna neutral, secara literal menetapkan mana-mana orang untuk bersantai, ketenangan dan kelonggaran. Tidak rahsia lagi bahawa dinding salji putih dapat menenangkan banyak emosi, dan selepas hari yang sukar, ramai di antara kita memerlukannya. Perapian kerja juga boleh menjadi bantuan dalam proses menenangkan dan bersantai - melihat silau menari api, kita secara tidak sengaja berehat, menghentikan pemikiran, emosi dan kehidupan kita sendiri. Sofa lembut yang selesa, yang merupakan kombinasi sudut modul individu, yang boleh diletakkan seperti yang anda suka, telah menjadi pusat kawasan lounge lembut. Syarikat itu terdiri daripada kerusi yang selesa dengan punggung tinggi dan meja kopi bulat cahaya. Hanya kusyen sofa mustard-kuning mencairkan palet salji putih bilik.

Zon lembut ruang tamu

Sistem penyimpanan di ruang tamu adalah ringkas dan ringkas seperti reka bentuk itu sendiri. Reka bentuk salji-putih rak terbuka dan fasad yang lancar dari kabinet kecil sistem tiang bawah sistem penyimpanan, bukan sahaja tidak memburukkan ruang tamu, tetapi kelihatan hampir tidak kelihatan, cahaya. Tiada apa-apa di dalam bilik ini yang menjengkelkan ke mata, ia tidak datang ke hadapan dalam persepsi umum bilik, mewujudkan bukan hanya imej harmoni ruang tamu, tetapi suasana yang benar-benar santai untuk percutian keluarga atau perhimpunan dengan rakan-rakan.

Perapian

Sistem pencahayaan di sekeliling perimeter siling, di bahagian bawah rak terbuka dan pintu petak yang besar, memberikan tahap pencahayaan yang mencukupi di mana bilik salji putih tidak kelihatan terlalu sejuk, tetapi membolehkan pemilik pangsapuri yang berada di dalamnya untuk membaca atau melakukan kerja kreatif.

Pintu gelangsar

Setelah mengetepikan pintu petak awal yang dieksperimen, kami mendapati diri kami di dalam bilik dapur, yang terletak di sebelah ruang tamu, tetapi pada masa yang sama dipisahkan dari ruang bersama, yang bagi banyak pemilik rumah adalah prasyarat bagi penginapan yang selesa di kedua-dua ruang.

Dapur-dapur moden lebih banyak lagi seperti untuk filem-filem masa depan, yang tidak lama dahulu memikat kita, dan sekarang telah menjadi kenyataan. Perkakas rumah yang sangat moden, harmoni diintegrasikan ke dalam fasad lancar sistem penyimpanan, pencahayaan tersembunyi, susunan pelbagai peringkat siling dan panel dinding, mekanisme gelongsor, menyembunyikan ruang tambahan - segala-galanya di kawasan ruang dapur berfungsi untuk mewujudkan suasana yang paling selesa, memudahkan semua proses kerja dan mengurangkan kos masa pada proses pembersihan selepas memasak.

Dapur dengan pulau

Jika sebelum dapur dapur adalah apa yang dipanggil "bonus" yang menyenangkan kepada set dapur, kini ia adalah pusat koordinasi sebenar dapur.Dan ini berlaku bukan sahaja kerana sink atau hob sering diintegrasikan ke permukaan kerja, dan bahagian bawah dipenuhi dengan sistem penyimpanan pelbagai modifikasi. Tetapi juga kerana pulau dapur menjadi tempat perhimpunan untuk keluarga semasa sarapan pagi, sebelum semua rumah tangga pergi ke perniagaan mereka atau menyiapkan makan malam di waktu petang, ketika mereka pulang ke rumah, semua orang boleh berkongsi tanggapan mereka tentang hari yang berlaku.

Permukaan salji putih

Bahagian dalaman dapur yang berbeza membawa dinamisme tertentu kepada semua proses kerja yang berlaku di dalam bilik, apatah kombinasi gabungan masa hitam dan putih di ruang premis utilitarian. Zon zon kabinet mini yang tersembunyi di belakang pintu gelangsar telah menjadi tumpuan sebenar ruang dapur ini. Asal, tetapi pada masa yang sama penyelesaian reka bentuk praktikal menambah keunikan kepada sifat dalaman dapur.

Kontra Interior

Semua tambahan, premis utilitarian apartmen dibuat dalam versi salji putih putih hiasan dinding dan penggunaan kayu ringan untuk lantai. Kami naik ke bilik loteng, di mana bilik tidur dan bilik mandi terletak.

Tangga loteng

Bilik tidur pertama boleh dipanggil dengan salji putih. Untuk bilik loteng asimetrik dengan seni bina yang kompleks, banyak lekapan dan siling yang licin, kemasan putih adalah pilihan yang paling boleh diterima untuk siling dan dinding yang menghias. Bilik tidur dilengkapi dengan semangat minimalisme yang terdapat di hampir semua bilik apartmen ini. Satu katil besar dan sistem storan terbina dalam dengan pintu cermin, mungkin, membentuk keseluruhan perabot bilik untuk tidur dan bersantai.

Bilik tidur putih

Bilik mandi bersebelahan dengan bilik tidur mempunyai ruang dalaman minimalis yang kurang. Semua salji putih yang sama, dicairkan hanya dengan lantai kayu ringan dan jubin mozek dari permukaan pancuran, paip putih dan perabot sederhana di ruang yang cukup luas (untuk bilik mandi).

Bilik tidur lain dibuat dengan reka bentuk yang lebih kontras. Menghadapi dinding aksen di kepala katil dengan bantuan panel dinding berwarna gelap digabungkan dengan permukaan cermin membolehkan mewujudkan perikatan yang harmoni yang bukan sahaja mempelbagaikan skema warna bilik tidur, tetapi juga menyerlahkan perabot tengah dan pusat tumpuan bilik - katil.

Bilik tidur dengan katil kepala gelap

Bilik tidur ini bersebelahan dengan bilik mandi berskala besar dan berfungsi, yang dibuat dalam warna kuning gelap. Plaster hiasan tahan karat menjadi latar belakang yang harmoni untuk paip salji putih, terima kasih kepada penggunaan cermin dan permukaan kaca, bilik bukan sahaja berkembang secara visual, tetapi juga menjadi lebih "ringan" dari segi persepsi visual.

Bilik mandi air mawar

Sistem lampu terbina dalam bukan sahaja menyediakan tahap pencahayaan bilik untuk prosedur air, tetapi juga menghapuskan garis antara unsur-unsur struktur dan perabot bilik.

Lockers Mirror

Pencahayaan bilik mandi