Cermin di tapak semaian

Cermin di kawasan pedalaman

Kenali anggota keluarga kecil dengan dunia harus memasukkan identifikasi diri. Oleh itu, cermin di bilik kanak-kanak menjadi elemen reka bentuk yang amat diperlukan. Penggunaan cermin besar di tapak semaian tidak hanya akan membantu bayi, yang melihat dirinya dengan ketinggian penuhnya, dalam membentuk keperibadiannya, tetapi juga menjadi permulaan latihan dengan kemas.

Pereka tentang cermin di bilik kanak-kanak

Adalah dinasihatkan untuk meletakkan rak, meja atau meja katil di bawah cermin di mana kanak-kanak boleh meletakkan benda-benda itu. Pilihan terbaik adalah menggunakan meja persalinan: di dalamnya bayi akan melihat dirinya dari semua pihak.
Pengilang menawarkan pilihan untuk cermin kanak-kanak dengan lampu dan jam tangan terbina dalam, yang akan menjadi hiasan bilik kanak-kanak dan, pada masa yang sama, bantuan pembangunan.
Cermin yang besar, yang ada di dalam rumah, tetapi tidak terlalu sesuai untuk pembibitan, boleh secara bebas membuat detail unik dari pedalaman.

Cermin di pedalaman foto kanak-kanak
Cermin dalam pedalaman dan reka bentuk kanak-kanak
Cermin reka bentuk di tapak semaian
Cermin luar biasa di tapak semaian

Buat sendiri cermin di tapak semaian

Pilihan yang paling mudah adalah untuk memasangkan bingkai dengan kain yang sama dari mana tirai atau bantal untuk sofa dibuat. Untuk melakukan ini, ia perlu untuk melekat kain ke kerangka, setelah diproses sebelumnya (selepas membasahi, mengeringkan dan menyeterika). Dalam kes ini, cermin tidak dikeluarkan dari bingkai, dan sendi dihiasi di sekitar perimeter dengan manik-manik atau manik-manik yang dipasang dengan ketat. Anda boleh membuat cermin lembut dengan mengetatkan kain dengan lapisan winterizer sintetik atau buih. Untuk melakukan ini, cermin perlu dikeluarkan dari bingkai. Potong kosong dibentangkan secara merata ke bingkai yang disediakan, diikat dengan gam, dihiasi dengan pelbagai butiran. Cermin dimasukkan ke dalam bingkai siap. Penyelesaian yang menarik mungkin membungkus bingkai dengan jalur kain atau pita selesai, membetulkannya dengan gam.

Bingkai plastik boleh dihidupkan semula dengan lukisan yang dibuat menggunakan cat atau applique yang berterusan. Atau menggunakan manik, rhinestones dan bunga buatan, melekatkan mereka terus ke bingkai. Pembibitan akan memperoleh gaya laut jika cermin dihiasi dengan kerang dan kepingan karang. Jurang boleh diisi dengan manik biru.Cermin tanpa bingkai boleh ditambah dengan hiasan dengan menggunakan corak di sudut dengan cat melalui stensil atau dengan memotong kepingan cermin pelbagai bentuk dan melekatkan mereka di sekitar perimeter seperti mozek. Cermin di bilik kanak-kanak akan membantu kanak-kanak dalam pembentukan persepsi yang betul tentang dunia dan dirinya sendiri di dalamnya.