Pelekat cermin di pedalaman - alternatif asal kepada cermin klasik

Pelekat cermin di pedalaman - alternatif asal kepada cermin klasik

Tidak kira betapa hebat salutan hiasan untuk dinding kelihatan, meninggalkan mereka tanpa hiasan tambahan dengan unsur-unsur yang bergaya akan menjadi tidak dimaafkan. Hari ini, terdapat dua cara untuk mereka bentuk dinding: tradisional dan kreatif. Yang pertama biasanya merujuk lukisan dan cermin, kepada yang kedua - apa sahaja yang anda mahukan. Benar, dalam kes terakhir ada satu batasan, yang terletak pada keupayaan untuk digabungkan secara eksklusif dengan pedalaman moden.

Pelekat cermin di pedalaman

Nasib baik, menggabungkan kelebihan kedua-dua pilihan, menggabungkan klasik tradisional dan kreativiti moden, telah menjadi mungkin terima kasih kepada pelekat cermin yang bergaya dan luar biasa yang berada di ambang tradisi dan kreativiti. Terdapat banyak koleksi aksesori sedemikian, jadi memilih yang betul dalam gaya dan harga tidak akan sukar.

Pelekat tersebut tidak mungkin berfungsi sebagai cermin sebenar, kerana ia biasanya mempunyai gangguan besar unsur-unsur yang tercermin, yang lebih ketara dalam bentuk tidak standard mereka. Tetapi ia akan menjadi hiasan yang sangat baik, mampu mencerminkan pedalaman dengan cara yang sangat pelik dan meningkatkan jumlah cahaya buatan dan cahaya matahari di seluruh bilik.

Bahan untuk pelekat cermin

Pelekat berkualiti tinggi dibuat dari cermin akrilik. Mereka dilekatkan ke dinding dengan bantuan pita pelekat profesional khas, dan tidak kira bahan apa yang digunakan untuk hiasan - sama ada hiasan mewah stucco atau klasik kertas dinding. Pilihan yang lebih ekonomik adalah filem vinil biasa dengan kesan cermin. Tetapi ia tidak mungkin dapat diklasifikasikan sebagai tahan lama, dan dianjurkan untuk menggunakannya di rumah anda sendiri hanya dengan lukisan kecil dan keperluan yang rendah untuk kesan yang dihasilkan terima kasih.

Pelekat rama-rama Pelukan pelekat

Tempat yang sesuai untuk komposisi cermin

Sebelum memilih pelekat yang sesuai, anda harus membuat keputusan mengenai tempat pemasangannya yang lebih lanjut, tetapi jangan lupa tentang keputusan akhir idea ini - ini bermanfaat untuk mencerminkan objek yang mengelilinginya. Oleh itu, adalah penting untuk memastikan terdapat elemen hiasan yang sangat menarik di sekelilingnya. Teknik semacam itu juga akan memberikan interior harmoni tambahan warna - objek yang dicerminkan harus memberi naungan baik pada bahagian terpilih dinding. Contohnya, apabila kerusi berlengan atau permaidani yang mencecah pelekat cermin, anda secara automatik akan menjadi lebih baik skema warna bilik. Dan ia kelihatan sangat menarik dengan tekstur biasa.

Pelekat cermin

Pelekat cermin - hiasan untuk ruang tamu, bilik tidur, tapak semaian dan bilik mandi

Ruang tamu dalam gaya klasik akan kelihatan lebih moden dan asli jika anda meletakkan cermin hiasan kecil di salah satu dinding percuma. Komposisi sedemikian di atas sofa atau kerusi berlengan memerlukan pematuhan dengan satu peraturan: lebih ringkas bentuknya perabot kerusi rehatpewarna yang lebih sederhana, lebih banyak kreativiti dan imaginasi dalam proses menghias dengan pelekat cermin.

Pelekat cermin

In dalaman bilik tidur aksesori seperti biasanya menghiasi kepala katil. Di dalam bilik kanak-kanak, elf cermin dan watak-watak dongeng, haiwan kecil lucu, bintang dan awan boleh hidup dengan bebas di mana-mana - di kawasan permainan dan di dekat katil bayi. Dan bentuk paip moden yang mahal di bilik mandi dengan baiknya ditekankan oleh unsur-unsur titisan cermin, garis-garis nipis, vignet elegan.

Pelekat cermin

Akhirnya, setelah memutuskan pelekat cermin, maka anda boleh meneruskan pemilihan aksesori lain yang sesuai. Dalam kes ini, percayai intuisi anda sendiri dan tunjukkan imaginasi anda. Unsur-unsur hiasan yang dipilih secara optimum akan memberi perubahan kepada pedalaman anda, menjadikannya halus dan bergaya.

Pelbagai cermin hiasan

Cermin serupa yang serupa akan kelihatan seperti komposisi di mana-mana satu dinding. Logam seperti itu boleh diletakkan di atas dada laci, dan di atas meja konsol dan berhampiran sofa bergaya. Pelekat cermin yang sama dikeluarkan dalam bentuk busur, rama-rama, bintang, hati, bentuk geometri dan pelbagai keriting.

Pelekat Dinding Cermin

Corak bulat atau bujur adalah pilihan yang lebih serba boleh dan hampir tidak berbeza dari cermin standard. Hiasan ini sesuai untuk mana-mana gaya - seperti hi-techjadi untuk klasik. Tetapi dalam minimalis Manifestasi tertahan dengan garis-garis laconic yang ketat dan di dalam belia, pelekat cermin harmonis melihat dalam bentuk teks, cetakan dan grafik komputer. Dan tumbuhan cermin bersandar di dinding akan mengubah gaya seni nouveau dengan ketara atau reka bentuk bilik wanita.