Ubin cermin di pedalaman

Ubin cermin di pedalaman

Sebilangan besar orang menghiasi dinding pangsapuri mereka jubin seramik. Ini adalah benar dapur dan mandi bilik. Mengapa? Ya, kerana jubin seramik mempunyai banyak ciri positif. Kualiti ini menjadikan penggunaannya praktikal, mudah dan mudah. Kualiti yang sama wujud dalam jubin cermin. Ia benar-benar menjadi pemerolehan yang sangat baik untuk pereka dalaman. Jubin cermin tahan lama digunakan, tahan bahan kimia dan kalis air. Seperti dengan jubin seramik, mengekalkannya mudah dan mudah. Ramai orang berfikir bahawa jubin cermin adalah rapuh. Di sini terdapat pergantungan langsung terhadap kualiti kaca yang digunakan dalam pembuatan jubin. Anda boleh menjelaskan soalan ini dengan penjual di kedai apabila anda mengambil jubin untuk rumah anda. Walau bagaimanapun, jangan lupa bahawa ketika bekerja dengan ubin cermin, anda mesti berhati-hati dan berhati-hati.

000 0 1_min 2_min 3_min 6_min 7_min 8 11_min 12_min

Bentuk jubin cermin boleh sangat berbeza - segitiga dan persegi, segi empat tepat dan melengkung. Penyemburan juga boleh berbeza: gangsa, tembaga, warna perak. Sekarang ada syarikat yang menawarkan bukan sahaja untuk membeli jubin dari mereka, tetapi juga untuk menjalankan peletakan mereka di permukaan dinding untuk anda. Jika perlu, anda boleh menempah jubin cermin saiz yang diperlukan untuk anda dan walaupun dengan logo atau lukisan apa pun.

Di manakah jubin cermin digunakan?

13_min 14_min 15_min 16_min 17_min 18_min

Jubin cermin boleh dirombak bukan sahaja dinding, tetapi juga siling. Anda boleh menggunakannya dalam serpihan. Sebagai contoh, menjilat dinding antara kabinet dinding di dapur dan atas meja. Hiasan yang berkesan dari laman web ini akan keluar dengan wajah yang rapi dan kemas. Untuk membersihkan dan membersihkan jubin cermin, deterjen yang sama digunakan untuk cermin biasa.

Meletakkan Ubin Mirror

Meletakkan jubin adalah mudah. Permukaan di mana ia akan dibentangkan adalah pra-leveled. Untuk meletakkan jubin cermin di permukaan menggunakan silikon atau kuku cecair. Filem regangan pelindung dikeluarkan dari jubin sebelum permulaan pelapisan. Seterusnya, elakkan sentuhan dengan bahan yang kasar. Bahan-bahan seperti pasir, simen, dll. Agar tidak mendapat cip semasa meletakkan, ia juga perlu untuk mengelakkan menyentuh hujung jubin. Jika anda perlu memotongnya, maka ini dilakukan menggunakan pemotong kaca konvensional.