Ciri-ciri Stretch Ceilings

Ciri-ciri Stretch Ceilings

Setiap tahun menakluki pasaran semakin banyaksiling reganganyang, terima kasih kepada meritnya, telah menjadi cara terbaik untuk menghias siling. Dengan beberapa kelebihan, serta keupayaan reka bentuk yang hebat, jenis siling yang digantung ini semakin popular setiap hari.

Faktor Perbandingan dengan Ceilings Painted and Plasterboard

  1. Ia tidak memerlukan penyediaan awal premis, kerana kerja itu dilakukan secara bersih.
  2. Hayat perkhidmatan yang panjang. Hanya pengeluar memberi jaminan 10-12 tahun, tetapi mengikuti beberapa peraturan, hayat perkhidmatan menjadi tidak terhad.
  3. Tidak seperti siling setanding, peregangan melindungi kebocoran dan bertahan kira-kira 100 liter air setiap 1 m2sementara tidak berubah bentuk.
  4. Bagi rintangan kelembapan, siling kami tidak seperti yang lain, ia tidak mengalir kelembapan.
  5. Semasa operasi, ia tetap mengekalkan penampilannya, yang tidak boleh dikatakan mengenai dua siling lain, yang selepas beberapa tahun retak dan mengupas.
  6. Pemasangan pantas, hanya dalam sehari tanpa gunung runtuhan pembinaan, debu dan kotoran.

Siling regangan sempurna untuk mana-mana pangsapuri atau rumah, mereka berjaya dipasang di pejabat, bar dan restoran dengan bantuan mereka merangkumi idea-idea asli. Sekatan hanya pada bilik di mana suhu udara sangat tinggi, contohnya, mandi atau sauna. Serta bangunan di mana tidak ada pemanasan, dan pada musim sejuk, suhu bilik turun di bawah sifar.

Ciri reka bentuk siling yang digantung

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Invois filem PVC:

  1. satin;
  2. berkilat
  3. matte

Pertama sekali, pelbagai tekstur membolehkan anda bermain dengan ruang bilik. Dengan filem matte biasa, anda boleh membuat siling yang sempurna walaupun yang menyerupai whitewashing atau lukisan dengan cara matte. Filem satin memberikan gambaran permukaan yang dicat dengan cat minyak. Tetapi tekstur berkilat dengan kesan mencerminkan secara visual menjadikan bilik lebih besar dan lebih tinggi. Hari ini, tidak ada bahan lain untuk hiasan, yang mana anda boleh mencapai pantulan butiran dalaman di siling.

Pelbagai warna membolehkan anda dengan cepat mengambil filem untuk gaya dalaman apa pun. Terdapat banyak lukisan siap sedia yang akan menjadikan bilik anda individu. Keupayaan untuk memohon gambar yang dikehendaki dengan mudah merangkumi imaginasi mana-mana orang, anda juga boleh memindahkan gambar dari album anda ke siling. Bersama siling peregangan, anda boleh membuat struktur pelbagai peringkat kerumitan apa pun. Sisi positif adalah sama sekali tidak sukar untuk memasang pelbagai lampu dan candelier, sistem pengudaraan dan penggera kebakaran.

Pereka bentuk dengan pembinaan pelbagai peringkat dan filem PVC fleksibel dengan mudah boleh merangkumi idea-idea kreatif mereka. Ia boleh menjadi siling beralun, konis, siling atau bentuk lain yang kompleks. Saluran yang berbeza atau unsur tersemperit dengan corak 3D, semua ini boleh dilakukan dengan siling regangan.

Tidak ada minus dalam bahan yang digunakan, mereka hanya tidak dijumpai, tetapi syarat rawatan mesti diingat. Filem PVC tidak menyukai objek yang menunjuk, oleh itu, apabila memindahkan perabot tinggi, anda perlu berhati-hati. Sekiranya pemasangan dilakukan secara tidak betul atau buruk, situasi yang tidak menyenangkan juga boleh timbul, dan tidak ada semata-mata negatif.