Warna putih di pedalaman

Apartmen berwarna putih adalah contoh kesempurnaan dan keharmonian.

Keutamaan warna setiap orang sering dicerminkan di pedalaman rumahnya. Warna dan warna yang terlibat dalam reka bentuk apartmen dapat menjelaskan banyak ciri tingkah laku pemiliknya. Selalunya, pilihan warna pemilik rumah tidak nyata, tetapi di bawah pengaruh faktor-faktor tertentu dan situasi kehidupan.

Ruang tamu berwarna putih

Warna putih untuk hiasan apartmen bandar moden ini dipilih secara sedar. Premis di mana warna ini mendominasi, hanya pada pandangan pertama ia kelihatan mudah dan tidak rumit. Malah, skema warna putih menyembunyikan potensi besar.

Perabot putih di pedalaman
Perlu dipertimbangkan

JUST WHITE menemani kita kepada saat-saat yang paling penting kehidupan: pakaian bayi SNOW WHITE semasa zaman kanak-kanak awal, kanji kesegaran gaun ketika berada di hospital, kesungguhan dan kesucian, bersama-sama pengantin hari perkahwinan, rambut kelabu yang cerah untuk rambut terdekat dan yang sayang ...

Kawasan kerja di dalam bilik

Apakah sebabnya untuk memilih warna tertentu untuk hiasan dalaman apartmen?

Warna cahaya biasanya membangkitkan tenaga tersembunyi pada seseorang, menyumbang kepada kemunculan emosi positif. Nada putih yang digunakan untuk menghiasi apartmen akan membantu mengembangkan ruang secara visual dan meningkatkan saiz ruang tamu secara visual. Warna keputihan melambangkan keterbukaan lengkap, ketiadaan rintangan dan kebebasan tindakan. Tetapi pada masa yang sama, rasa perkadaran harus ditunjukkan, kerana jumlah berlebihan warna putih di pedalaman dapat menyebabkan rasa kekecewaan, kebosanan, kekecewaan dan kekosongan emosional.

Kawasan tidur di rumah

Apa yang menarik mengenai apartmen bandar ini?

Rumah ini boleh mengejutkan siapa saja yang datang ke sini. Premis utama apartmen adalah:

 1. ruang tamu;
 2. dapur yang digabungkan dengan ruang makan;
 3. sebuah bilik tidur, yang juga berfungsi sebagai pejabat.
Kabinet di pangsapuri bandar

Perkara yang paling penting dalam kediaman bandar ini adalah cahaya yang banyak dan gabungan harmoni semua jenis warna putih. Bahagian dalam apartmen bandar tidak kelihatan membosankan, kerana keputihan terang sempurna seimbang dengan warna kuning muda, kelabu-biru dan kecoklatan. Orang yang datang ke sini untuk kali pertama berasa pembubaran lengkap di ruang angkasa. Walau bagaimanapun, tidak lama lagi rasa berat badan hilang.

Interior dalaman sebuah apartmen bandar

Dan segala-galanya adalah putih dan putih ...

Untuk dinding, pintu, bingkai tingkap, perabot dan sebahagian besar aksesori di apartmen, warna putih salji yang sama dipilih. Terima kasih kepada siling yang tinggi yang dicat dalam warna yang sama, bilik kelihatan lebih luas.

Tempat kontras utama di apartmen adalah:
- lantai parket beige;
- gambar hitam dan kelabu bergaya;
- cermin dan gambar dibingkai dalam bingkai coklat;
- aksesori ekspresif lain (buku, patung, pakaian).

Pangsapuri yang paling luas dihiasi dengan gaya minimalis.

Di samping sofa lembut yang selesa, terdapat perabot dan aksesori berikut:

 • Meja kopi retro;
 • kabinet memanjang yang sempit, yang direka untuk menyimpan barangan rumah tangga;
 • lampu tingkat tinggi;
 • sebuah permaidani dengan longgokan kecil;
 • kerusi goyang yang elegan dengan tanjung lembut;
 • lukisan besar berdiri di atas lantai dan digantung di dinding.

Terdapat juga tempat warna yang lebih sedikit di kawasan bilik tidur. Malah langsir cahaya di dalam bilik ini sesuai dengan skema warna umum. Perabot salji putih hanya diberkati dengan cat semula jadi dari lantai kayu.

Dapur menduduki bilik yang agak luas di apartmen, yang membolehkan anda menggabungkan zon memasak dan ruang makan dalam satu bilik.

Terdapat beberapa aksen warna, di antaranya:

 • countertop marmar hitam;
 • apron dapur di atas kawasan dapur bahan yang sama;
 • sebuah permaidani kecil yang lembut dari bayangan raspberi yang dibuang ke lantai;
 • bunga segar warna salad terang, diletakkan dalam pasu telus;
 • sebuah chandelier berasaskan logam telus yang mengingatkan zaman Soviet.

Bilik dapur mempunyai garis besar yang tidak sekata. Terima kasih kepada pembukaan tingkap yang ekspresif, bilik itu mempunyai rupa elegan dan keaslian.

Koridor yang panjang mempunyai hiasan yang lebih cerah daripada bilik-bilik lain.

Kesan ini dicapai kerana berbeza dengan lantai kayu, laci asal dada laci dan pelbagai aksesori.

Bilik mandi dihiasi dengan skema warna yang sedikit berbeza. Krim dan warna merah jambu terdapat di sini, berbeza dengan botol kosmetik yang terang.

Sudah tentu, tidak semua orang akan membuat keputusan untuk membuat bahagian yang sama di rumah mereka. Seseorang yang takut dengan warna putih dengan tidak praktiknya, seseorang berpendapat bahawa naungan ini sesuai untuk reka bentuk wad hospital. Walau bagaimanapun, mungkin sekarang pandangan anda akan berubah secara dramatik. Lagipun, warna putih sangat serba boleh, dan ia bergantung kepada anda apa warna di rumah itu akan berkilau!