Reka bentuk kontras rumah peribadi Sweden

Rumah negara di Sweden - reka bentuk yang berbeza

Kami membawa perhatian kepada anda satu projek reka bentuk satu rumah negara swasta yang terletak di Sweden. Gaya moden hiasan dalaman dan penghormatan kepada tradisi Scandinavia secara harmoni digabungkan dalam reka bentuk rumah yang selesa ini. Menggunakan contoh luaran dan pedalaman pemilikan rumah Sweden, anda boleh mencipta kesan bagaimana anda boleh menenunkan penyelesaian reka bentuk asal ke dalam reka bentuk rumah yang kurang sopan dan selesa.

Rumah negara Sweden pada waktu malam

Walaupun memerhatikan bangunan dua tingkat dengan tingkap besar dan pintu kaca untuk mengakses halaman belakang dari jalan, seseorang boleh membayangkan betapa terang dan luas pedalaman itu. Reka bentuk landskap yang kemas dan ringkas wilayah rumah membolehkan anda membuat gambaran tentang cinta pemilik untuk bentuk yang mudah dan jelas, harmoni dan keseimbangan dalam segala hal yang berkaitan dengan sisi estetik isu merancang bahagian luar dan interior rumah anda.

Rumah dan Luaran

Bilik utama dan terbesar di tingkat pertama ialah ruang tamu. Bilik yang luas secara harfiah dibanjiri dengan sinar matahari berkat tingkap besar dan pintu yang boleh anda pergi ke halaman belakang rumah. Kemasan salji putih di ruang tamu meningkatkan kesan cahaya semulajadi - cahaya yang dicerminkan dari dinding putih yang melipat dan menyebar ke seluruh bilik. Laminate, dengan berkesan menyamai papan lantai kayu, membawa sedikit kehangatan semula jadi dan keselesaan kepada palet sejuk di ruang tamu.

Interior dalaman gaya moden

Berhubung dengan hiasan salji putih di ruang tamu, pilihan perabot untuk mengatur beberapa kawasan rekreasi adalah yang paling kontras. Upholsteri kulit hitam perabot di atas perabot kelihatan sangat mengagumkan terhadap latar belakang cahaya. Permukaan permukaan bersalut krom dari unsur bingkai dan perabot tambahan dalam bentuk meja berdiri memberi sedikit gloss kepada komposisi perabot gelap. Untuk mengekalkan tema barang-barang dalaman yang cemerlang, lampu lantai dipasang dan candelier dengan warna cermin besar digantung.

Menentukan reka bentuk bilik yang luas

Perapian yang terletak di ujung ruang tamu yang luas juga dibuat dengan menggunakan teduh salji putih dan penggunaan berukuran hitam untuk menirukan struktur. Untuk kemudahan penggunaan dan atas sebab keselamatan, penamat lantai di kawasan perapian dilakukan menggunakan jubin lantai.

Ruang tamu dengan perapian

Di sebelah ruang tamu adalah bilik dapur yang tidak kurang terang. Dinding putih salji menggabungkan dengan naungan yang sama dari set dapur, dan hanya kecemerlangan perkakas rumah keluli tahan karat dan worktop menyusun keputihan perabot. Gabungan harmoni warna pelapisan lantai dan permukaan tahan karat peti sejuk besar terus berlaku persekutuan salju putih ini.

Reka bentuk ruang dapur

Satu lagi bilik di tingkat bawah adalah ruang makan, yang dalamannya juga mempunyai kontras yang hebat. Di sini kita melihat pengulangan hiasan bilik-bilik berfungsi sebelumnya - siling dan dinding salji putih, bersama-sama dengan jubin porselin sebagai penutup lantai. Tetapi perabot dan dekorasi dibentangkan dalam penyelesaian yang lebih kontras - gabungan kayu ringan dan unsur hitam di perabot kumpulan makan kelihatan sangat mengagumkan. Permaidani berjalur, hiasan dinding dan candelier besar reka bentuk asal membuat kesan yang sama jelas.

Ruang dalaman ruang kontras

Anda boleh mendaki ke tingkat dua dengan tangga kayu lilin, reka bentuknya yang ringkas dan ringkas seperti keseluruhan susunan pemilikan rumah pinggir bandar Sweden.

Tangga spiral kayu

Dalam premis utilitarian semua cahaya dan kebebasan pergerakan yang sama. Walaupun ruang yang pelbagai berfungsi mengekalkan rasa lapang, terima kasih kepada kemasan cahaya dan banyak cahaya semulajadi. Melapisi tembok dengan jubin seramik putih dan lantai kelabu gelap membolehkan anda mencipta imej yang terang dan bersih dari bilik mandi, yang, antara lain, dapat mengembangkan ruang secara visual.

Reka bentuk bilik mandi

Susunan paip dan perabot yang rasional dalam pelbagai segmen fungsi bilik mandi, memungkinkan untuk mewujudkan bilik yang selesa, ergonomik dan lagi luas untuk prosedur air dengan reka bentuk moden.

Reka bentuk bilik rawatan air putih dan kelabu