Rumah sempit yang luar biasa dengan fasad yang terang dan asli

Projek asal rumah persendirian yang padat

Sekiranya anda berjaya memperoleh plot tanah di bandar yang sangat sederhana - jangan putus asa. Lihatlah betapa selesa, asli, dan yang paling penting - rumah lapang arkitek dan pereka berjaya ditempatkan di sebidang tanah kecil, "diapit di antara dua bangunan. Yang satu ini projek yang menakjubkan - Satu contoh hakikat bahawa di tangan mahir yang mahir, sebuah rumah bersaiz sederhana menjadi pangsapuri yang bergaya, struktur bentuk yang luar biasa memperoleh penampilan yang luar biasa di muka bumi, dan bahagian dalam premis itu mempesona dengan keasliannya.

Kami memulakan pemeriksaan pemilikan rumah persendirian dari fasad bangunan - asal, luar biasa, bersemangat dan sangat peribadi. Bingkai biru tingkap dan pintu melawan latar belakang salji putih kelihatan hebat, mencipta imej ringan dan segar bangunan.

Facade kepemilikan rumah sempit asal

Salah satu bahagian rumah sempit mempunyai bentuk sebuah sumur, hanya dalam bentuk segitiga yang tidak teratur. Dinding bertekstur kelabu bercampur dengan sempurna dengan tingkap biru dan pintu. Dan banyak tumbuhan hijau membawa sentuhan kesegaran semula jadi terhadap pandangan konsep bangunan itu.

Seni bina yang luar biasa

Bukan sahaja memanjat tumbuhan dengan dedaunan warna yang berbeza menghiasi bangunan, tetapi juga lampu jalan bentuk asli yang digantung pada ketinggian yang berbeza. Lekapan lampu yang sama menghiasi bahagian dalam sebuah rumah persendirian. Jelas sekali, lampu loket yang tidak biasa bertindak bukan sahaja sebagai hiasan, tetapi juga memberikan tahap pencahayaan bangunan fasad bangunan yang gelap.

Sistem hiasan dan pencahayaan asal

Walaupun di dalam halaman kecil itu, para pemilik dan pereka berjaya menggunakan contoh-contoh reka bentuk landskap yang jelas untuk mewujudkan praktikal, tetapi pada masa yang sama imej yang menarik dari kawasan rumah. Terima kasih kepada bumbung lantai kedua yang menonjol di atas teras, membentuk teres terbuka, terdapat perlindungan dari matahari dan hujan di atas pintu depan.

Teres kecil tetapi nyaman

Bahagian dalam rumah yang luar biasa ini penuh dengan kejutan yang lebih besar - kombinasi asli bahan dan warna, barang perabot gaya gaya yang berbeda, dekorasi yang luar biasa dan tanaman hidup. Sebagai contoh, reka bentuk ruang tamu sepatutnya dipandang untuk masa yang lama - di sini adalah gabungan kombinasi warna, kemasan bahan dengan tekstur yang berbeza, penggunaan perabot gaya moden dan gaya retro.

Ruang tamu ruang tamu yang luar biasa

Tetapi kemuncak utama ruang tamu dan ruang di sekeliling tangga adalah "dinding hidup" yang memukau tumbuhan yang memanjat. Reka bentuk ruang tamu seperti ini dapat mengejutkan mana-mana pengunjung, tetapi benar-benar semua orang jatuh cinta dengan diri mereka sendiri - sukar untuk menimbulkan suasana yang dekat dengan alam semula jadi. Reka bentuk yang berlainan permukaan di sekeliling "dinding hidup" menambah dinamisme dan keaslian kepada imej bilik.

Dinding tumbuhan berhampiran tangga

Ruang dapur juga penuh dengan kontras - fasad salji-putih perabot ensemble kelihatan hebat dalam kombinasi dengan permukaan berkilat gelap countertops di tempat kerja dan di pulau itu. Hiasan cahaya bilik ini menyumbang kepada pengembangan visualnya, dan lampu tepi tingkap, lampu loket dan tumbuhan hidup cerah tidak hanya mempelbagaikan palet warna bilik, tetapi juga meningkatkan tahap positiviti dan ringan dari imej.

Reka bentuk dapur dalam gaya moden.

Mendaki tangga reka bentuk yang luar biasa, kita mendapati diri kita di dunia yang benar-benar ajaib - tumbuh-tumbuhan hidup di dinding, lampu tergantung pada pelbagai peringkat dengan warna yang luar biasa, hiasan dinding asli dan warna cerah tingkap dan penutup - semuanya di ruang ini berfungsi untuk mencipta imej yang tidak remeh.

Lampu loket asal

Imej asli ruang di sekeliling tangga dicapai kerana kombinasi kombinasi hiasan, perabot, struktur dan dekorasi yang berbeza. Dinding salji putih sangat kontras dengan reka bentuk gelap skrin tangga, pagar kayu menggemukkan pelapisan lantai yang dibuat dari bahan yang sama. Terima kasih kepada tingkap-tingkap panorama yang besar, ruang tangga sangat terang, dan segala yang berlaku di teres sangat kelihatan.

Sebaliknya tingkap dalaman dan besar