Facade rumah negara dalam nada oren

Reka bentuk asal rumah negara dalam warna "bata"

Kami membawa perhatian kepada projek reka bentuk asli sebuah rumah negara, yang sangat sesuai dengan keadaan organik ke dalam landskap sekitarnya. Warna bata tanah di sekitar pemilikan rumah tercermin dalam pelbagai warna hiasan di muka bumi rumah dan juga kawasan pedalamannya. Bahagian luar bangunan dan reka bentuk dalaman bilik-bilik di sebuah rumah persendirian adalah gambaran yang munasabah dari alam sekitarnya, dicapai dengan bantuan bangunan moden dan bahan-bahan penamat.

Rumah negara di kalangan pokok konifer

Melihat daripada rumah persendirian dalam nada bata

Jalan berbukit yang kemas membawa kepada isi rumah yang besar dengan garaj, kereta dan gedung bantu lain. Penggunaan nada merah-bata dalam reka bentuk bangunan dan unsur-unsur reka bentuk landskap menjadikannya mungkin untuk mewujudkan imej struktur, yang menjadi tidak dapat dipisahkan dari alam sekelilingnya. Menghadapi dinding dengan blok batu bata yang besar dan jubin stoneware porselen berwarna terracotta terang sebagai bahan untuk mencipta laluan rumah telah menjadi unsur penting dalam mewujudkan imej sedemikian.

Landskap kawasan tempatan

Bumbung dilengkapi dengan visor di seluruh perimeter bangunan, akibatnya, kawasan berhampiran rumah sentiasa dilindungi daripada hujan. Untuk penginapan yang selamat berhampiran rumah dalam kegelapan, sistem backlight dibina ke dalam visor sepanjang keseluruhannya.

Reka bentuk asal wilayah berhampiran rumah

Kawasan rekreasi luaran yang kecil dianjurkan tepat di sebelah rumah. Perabot taman logam dalam warna gelap kelihatan hebat dengan latar belakang warna kemerahan wajah laman web dan dinding bata bangunan.

Kawasan rekreasi luar

Reka bentuk dalaman rumah negara juga mempunyai banyak warna merah dan terracotta. Sebagai contoh, di ruang tamu, sebahagian dinding dibuat dalam idea tingkap dan pintu kaca dengan bingkai seperti kayu, beberapa barang perabot dibuat dari bahan yang sama, pelapisan dinding dalam bentuk batu dari blok besar dan jubin porselin dengan nada merah kelihatan sangat organik sebagai penutup lantai.

Bahagian ruang tamu di nada merah.

Tetapi bukan sahaja palet warna kemerahan dan kehadiran elemen kayu "hangat" suasana ruang tamu. Dalam erti kata literal, anda boleh memanaskan diri di dekat perapian sudut - terdapat tempat yang cukup untuk duduk di ruang tamu pelbagai bentuk dan kapasiti, dari sofa sudut yang besar hingga ke rumah-rumah yang padat.

Lounge pendiangan

Walaupun banyak warna merah dan kehadiran binaan bata, bilik itu kelihatan cerah dan cerah - bukan sahaja terima kasih kepada tingkap besar dan pintu kaca, tetapi juga pencahayaan terbina dalam pelbagai peringkat. Dari ruang tamu, anda boleh dengan bebas masuk ke ruang dapur dan ruang makan. Terima kasih kepada susun atur terbuka, semua kawasan berfungsi digabungkan dengan harmoni, sambil mengekalkan rasa lapang.

Pelan lantai terbuka

Hiasan ruang makan dan ruang dapur betul-betul mengulangi reka bentuk ruang tamu, hanya lapisan apron dapur yang dibuat menggunakan jubin mozek putih salji. Terhadap latar belakang hiasan, perabot dengan salji putih dan permukaan kayu kelihatan sangat organik, segar dan bergaya.

Dapur berwarna oren dan ruang makan

Ruang makan yang terletak berhampiran dinding kaca kelihatan sangat moden - meja makan ringan dengan meja meja dan kerusi plastik oleh pereka terkenal di putih membentuk kesatuan yang harmoni dan kumpulan makan praktikal. Selepas mengambil beberapa langkah, kami mendapati diri kami dalam zon memasak - sebuah dapur kecil dengan susunan sudut set perabot dan sebuah pulau.

Kumpulan makan asal

Fasad kabinet seperti kayu digabungkan sepenuhnya dengan countertop salji putih, dan kecemerlangan keluli tahan karat membawa sedikit kesejukan dan sentuhan kemodenan kepada kesatuan ini. Di kawasan kecil ruang dapur itu, mungkin untuk ergonomik mengatur elemen "segitiga kerja", tetapi tenggelam oleh tingkap adalah mimpi bagi mana-mana suri rumah.

Dapur penjuru

Pulau dapur putih salji berfungsi bukan sahaja sebagai sistem simpanan luas dan permukaan pemotongan, tetapi juga sebagai tempat untuk makanan pendek - satu bilik kaki di satu sisi meja membolehkan anda duduk di sana di atas bangku bar dengan bingkai logam dan kerusi plastik dan belakang.

Permukaan salji putih dan kayu

Di bilik kanak-kanak, hiasan dinding keseluruhan adalah panel kayu. Sistem penyimpanan terbina dalam sepenuhnya tersembunyi di ceruk dinding kerana penggunaan fasad yang dibuat daripada bahan yang sama. Bilik-bilik kecil selesa menampung katil dengan reka bentuk tekstil yang berwarna-warni, rak terbuka untuk pelbagai butiran dan meja - kerusi untuk permainan dan kreativiti.

Bilik tidur bilik kanak-kanak

reka bentuk bilik untuk kanak-kanak dengan venir kayu

Di bilik mandi bersebelahan dengan bilik tidur kanak-kanak, reka bentuk adalah ringkas dan ringkas. Jubin mozek putih salji di dinding, paip, bersinar dengan permukaan putih dan kayu sistem simpanan, membentuk satu gabungan organik.

Interior bilik mandi untuk kanak-kanak

Di dalam bilik tidur pemilik rumah, terdapat ruang yang mencukupi bukan sahaja untuk katil dengan dua meja tepi katil, tetapi juga untuk menganjurkan tempat kerja dan almari pakaian yang luas. Luar biasa untuk hiasan dalaman bilik tidur dalam bentuk dinding bata, panel kayu dan lantai porselin stoneware, menjadi puncak bukan sahaja bilik tidur, tetapi juga seluruh rumah persendirian. Terhadap latar belakang merah, katil putih salji dan lampu lantai desktop dalam nada kelihatan sangat menarik.

Bilik tidur utama dalam warna

Apabila ditutup, pintu kayu kelihatan seperti sistem storan terbina dalam, tetapi pada hakikatnya ternyata terdapat bilik persalinan bersembunyi di belakang ikat pinggang, di mana anda boleh memasuki dan memilih pakaian untuk melihat setiap hari. Berdekatan adalah pintu menuju bilik mandi.

Almari pakaian di dalam bilik tidur

Walaupun ketika menghias premis utilitarian, pereka menggunakan warna merah terang bumi yang mengelilingi perumahan pinggir bandar. Lantai berwarna berwarna batu bata adalah dalam harmoni sempurna dengan salun dinding salji putih dan fasad kayu sistem storan.

Bilik mandi dengan lantai merah

Kabinet juga selesai dengan pelapisan kayu. Perabot pejabat mini rumah dibuat dari bahan yang sama. Kawasan bilik kecil, tetapi untuk organisasi pejabat moden, beberapa meter persegi diperlukan - perkara utama adalah untuk menyesuaikan meja kecil (komputer), kerusi yang selesa dan beberapa rak terbuka untuk menyimpan bekalan pejabat dan kertas. Sepasang kerusi berlengan yang selesa dengan bingkai logam dan upholsteri meniru kulit haiwan juga sesuai di pejabat rumah "berkepala merah".

Interior Pejabat Rumah