Bilik yang luas dan terang di ruang tamu moden

Rumah persendirian dua tingkat dengan dalaman yang selesa dan moden

Selepas musim sejuk yang panjang dengan kebodohan dan kelam kabut, kita semua berharap untuk musim bunga, warna-warna cerah, cahaya matahari dan mood yang baik. Ia adalah projek musim semi ini satu pemilikan rumah swasta yang kami ingin tunjukkan dalam penerbitan ini. Sebuah fasad cahaya dengan butiran terang, bilik-bilik dibanjiri dengan cahaya matahari - warna yang luas dan selesa, kaya dengan perabot dan hiasan, warna-warna tekstil yang berwarna-warni - reka bentuk ini benar-benar mengenakan perasaan yang positif, nada dan mengilhami pencapaian sendiri. Kami berharap bahagian dalaman "cerah" kediaman dua tingkat ini juga akan menghiburkan anda.

Fasad pemilikan rumah dan landskap di halaman

Imej cerah dan bersih rumah peribadi dua tingkat kelihatan begitu mengagumkan pada musim bunga matahari musim bunga yang sukar untuk membayangkan apa-apa pilihan warna lain untuk bangunan ini. Sedikit konservatif, tetapi pada masa yang sama, gaya moden bangunan menarik perhatian dan nampaknya menjemput anda untuk pergi lebih jauh dan melihat ke dalam rumah.

Bangunan muka salji putih

Teras yang luas di pintu masuk utama dihiasi dalam musim bunga yang cerah dan berwarna-warni. Nada oren dari pintu dan perabot taman, yang ditubuhkan untuk menganjurkan kawasan rekreasi di udara segar, memberikan nota fasad bangunan konservatif tentang kesukaan dan perasaan positif. Pelbagai bunga dalam pasu jalan pelbagai bentuk dan saiz membantu menyelesaikan secara berkesan imej menarik pintu masuk utama.

Warna oren untuk perabot pintu dan taman

Dari ruang tamu dan dapur ada akses ke teras belakang, di mana di bawah visor besar bumbung adalah platform kayu dengan ruang tempat duduk. Terima kasih kepada lanjutan bumbung yang mengagumkan, perabot di dalam segmen santai di udara segar, cuaca tidak mengerikan. Kumpulan makan yang lengkap dianjurkan di hadapan platform untuk makan malam atau jamuan keluarga untuk tetamu dengan makanan. Bunga-bunga dalam periuk dan tiub, disusun di mana-mana, memberikan suasana halaman belakang sentuhan perayaan dan mood yang baik, dan tumbuh-tumbuhan yang tumbuh di atas katil bunga kecil, di antaranya angka taman dipasang, memberikan beberapa kepuasan kepada imej wilayah rumah

Kawasan Rekreasi Luar

Halaman belakang landskap

Bahagian "Sunny" pangsapuri yang selesa dan moden

Kami akan bergerak dari jalan ke rumah, bermula dari ruang tamu, yang mempunyai akses ke teras belakang. Pintu gelangsar kaca membolehkan anda membuat perlindungan cuaca yang boleh dipercayai di satu pihak, tetapi sebaliknya, untuk mengekalkan kesan berada di udara segar walaupun di dalam rumah. Belum lagi aliran cahaya matahari yang membanjiri bilik yang luas melalui pintu kaca dan tingkap besar.

Interior ruang tamu dengan akses ke halaman belakang

Ruang tamu yang luas dihiasi dengan cara yang sederhana, moden dan selesa. Perabot di atas perapian dan zon video menjemput anda berehat dan berehat. Sofa lapang dan sedutan besar warna azure kelihatan sangat organik terhadap latar belakang corak semula jadi kayu gelap, yang digunakan untuk dinding lantai. Meja kopi kecil dengan bahagian atas kaca dan kerusi yang asli dengan sokongan lembut yang cerah dengan berkesan melengkapkan imej kawasan tempat duduk yang lembut. Permaidani bervariasi bertindak sebagai perantara antara barangan dalaman individu, menggabungkan cetakan berwarna perabot dan tekstil upholsteri dalam cetakan.

Reka bentuk bilik tamu yang moden dan selesa dengan perapian

Bilik yang sangat cerah di tingkat pertama kelihatan lebih luas kerana banyak tingkap di mana aliran cahaya menembusi, dicerminkan dari permukaan salji putih di dinding dan mencipta imej yang terang dan bebas dari bilik. Peluasan ruang visual juga difasilitasi oleh gabungan yang berbeza dari lantai gelap dan dinding ringan dan selesai siling.

Perabot yang terang pada latar belakang salji putih

Di tingkat bawah rumah persendirian tidak hanya ruang tamu yang luas, tetapi juga dapur dengan ruang makan.Segmen fungsian sangat dizonkan - hanya dengan bantuan perabot, permaidani dan skema warna. Susunatur terbuka membolehkan anda mengekalkan kelapangan dan kebebasan pergerakan di antara zon-zon tingkat pertama, semasa menjadi sebahagian daripada rumah yang sangat sibuk.

Nada yang berwarna-warni dari upholstery perabot

Terhadap latar belakang salji putih di dinding, reka bentuk tangga yang terbuat dari kayu gelap kelihatan sangat mengesankan dan kontras. Bangku bar dipilih dalam nada yang sama, yang, jatuh ke dalam ruang penglihatan ruang tamu, menjadi sebahagian daripadanya. Pertimbangkan bahagian dalam kawasan dapur dengan lebih terperinci.

Tangga gelap di latar belakang dinding putih

Kawasan dapur yang luas, dihiasi dengan nada salju putih, kelihatan sangat moden. Fasad lancar dapur yang ditetapkan, memanjang ke siling, mewujudkan struktur monolitik, tetapi pada masa yang sama mereka tidak kelihatan besar-besaran, berat. Nada putih perabot ensemble dan kecemerlangan keluli tahan karat membantu mengekalkan ringan dan kesegaran dalam imej ruang dapur. Segmen fungsional yang luas diterangi dengan baik - pintu tingkap dan kaca bertanggungjawab untuk sumber cahaya semulajadi, dan lampu terbina dalam untuk siling palsu bertanggungjawab untuk yang buatan. Di samping itu, bahagian bawah kabinet tingkat atas unit dapur dilengkapi dengan lampu. Akibatnya, kawasan dapur sentiasa menjadi cerah, bersih, hampir steril segmen rumah dengan fungsi yang sempurna dan ergonomik.

Kawasan dapur moden salji putih

Berhampiran segmen dapur adalah ruang makan. Tidak seperti palet sejuk dapur, warna-warna hangat berlaku di sektor makan. Dan terima kasih kepada corak kayu yang kaya dan kaya, dari mana meja makan bulat dan satu set kerusi asli dengan kerusi lembut dibuat.

Warna hangat di ruang makan

Di tingkat dua terdapat bilik-bilik peribadi - bilik tidur dan bilik mandi. Pedalaman bilik tidur induk boleh dipanggil asli. Dan perkara itu bukan sahaja sebagai tambahan kepada tempat tidur di bilik yang luas, terdapat ruang kosong untuk mengatur kabinet mini, mengatur zon video, memasang sistem penyimpanan yang luas dan perapian. Selain perabotan yang luas, ruang untuk tidur dan bersantai mempunyai kemasan asli - permukaan salju putih diselingi dengan kerja keras bata, yang mengulangi lapisan dinding yang menghadap ke belakang rumah.

Reka bentuk bilik tidur asal

Di dalam bilik kanak-kanak, yang direka untuk gadis itu, pemerintahan ungu lembut. Hiasan dinding pastel lancar menjadi nada neutral permaidani. Kayu semulajadi ringan membawa sedikit kehangatan semulajadi ke palet sejuk di dalam bilik. Nah, variegasi dan kecerahan bilik untuk tidur, bersantai dan bermain menambah tekstil berwarna dan hiasan.

Nada lembut di dalam bilik kanak-kanak.