Interior rumah minimalis Jerman

Rumah negara minimalis di Jerman

Kami mencadangkan anda membiasakan diri dengan luaran dan dalaman rumah Jerman, reka bentuk yang menarik dalam minimalism. Bentuk-bentuk yang ketat dan garis-garis yang jelas, palet neutral dan kombinasi yang kontras, kekurangan hiasan dan kepraktisan yang lengkap berada di kepala segala-galanya - inilah yang kita lihat di rumah tangga kita yang terletak di pinggir bandar Jerman.

Hadapan rumah

Bahagian luar rumah negara asal, dihiasi dengan gaya minimalis.

Seperti yang anda ketahui, minimalism, baik di pedalaman dan di luar rumah, mengejar matlamat yang sama - reka bentuk dengan praktikal yang paling mungkin, dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi semulajadi, kelapangan dan kebersihan, ketekunan dan kesempurnaan bentuk dan reka bentuk, ketiadaan dekorasi yang berlebihan dan tumpuan utama unsur bangunan. Fasad salji putih sebuah rumah persendirian menyerlahkan kecerahannya. Bumbung gelap dan reka bentuk bingkai tingkap bertindak sebagai elemen yang berbeza.

Rumah persendirian di Jerman

Sebahagian dari tingkat bawah hampir sepenuhnya terdiri daripada tingkap panorama, begitu besar sehingga lebih tepat untuk memanggil mereka dinding kaca. Dari premis di tingkat pertama terdapat beberapa pintu masuk ke halaman, dihiasi dengan kekakuan yang sama - geladak kayu, jalan yang ditutup dengan batu halus dan rumput kecil yang kemas.

Fasad putih dan hitam

Pedalaman minimalis pemilikan rumah persendirian di Jerman

Hampir semua premis rumah Jerman dibuat menggunakan tiga warna - hitam, putih dan kayu. Ini menghairankan, tetapi walaupun dengan palet miskin itu, anda boleh membuat kombinasi yang berbeza, baik dalam hiasan dan perabot. Gabungan kombinasi warna gelap dan terang, warna hangat dan sejuk, bukan hanya untuk mempelbagaikan rupa struktur monolitik yang cukup, tetapi juga untuk memberikan reka bentuk dalaman dinamisme.

Di pintu masuk

Di pedalaman pemilikan rumah yang dibuat dengan gaya minimalis, anda tidak akan melihat dekorasi, bahkan dinding, hanya perabot yang paling diperlukan, dalam kebanyakan kes terbina dalam dan dengan fasad yang lancar, sekurang-kurangnya menonjol atau menggantung bahagian, bahkan lampu kebanyakannya terbina dalam.

Lorong

Ruang tamu adalah luas dan cerah, sesuai dengan semua canon genre minimalis hiasan bilik. Tingkap panoramik menyediakan bilik dengan cahaya semulajadi untuk kebanyakan jam siang, jadi dinding sistem penyimpanan yang benar-benar hitam dan naungan perabot yang sama tidak kelihatan di pedalaman, tidak memuatkannya.

Ruang tamu

Minimalisme di kawasan pedalaman terkenal dengan cita rasa bilik-bilik yang luas dengan perabot minimum dan ketiadaan hiasan yang hampir lengkap. Hanya pasu kecil dengan tumbuhan yang hidup mencairkan palet tiga warna ruang tamu dan memperkenalkan unsur pengertian dengan alam, kesegaran dan kecantikan.

Hitam, putih dan kayu

Di sisi lain pintu masuk ke bilik adalah kawasan dapur. Susunatur terbuka membolehkan anda membuat ruang yang lebih luas di mana pergerakan tidak menghadapi sebarang halangan. Pilihan warna hitam untuk reka bentuk semua perabot ruang dapur adalah teknik reka bentuk yang jarang berlaku. Fasad lancar set dapur, terletak dalam susun atur sudut dari lantai ke siling, kelihatan sangat monolitik, hanya bersinar berkilat apron di atas permukaan kerja mencairkan sistem storan hitam.

Dapur

Tidak mudah untuk mencari perkakas rumah sepenuhnya hitam dan tenggelam, tetapi untuk imej minimalis umum ruang dapur, ini adalah prasyarat. Bilik ini cukup luas untuk menampung, sebagai tambahan kepada set dapur, kumpulan makan - meja makan dan kerusi yang selesa di hitam.

Perabot hitam

Di sepanjang perimeter salutan siling, sistem backlight disatukan yang menyediakan tahap pencahayaan yang diperlukan di seluruh bilik. Untuk menyoroti permukaan kerja unit dapur, lampu belakang dipasang di bahagian bawah kabinet di tingkat atas.Ruang makan disediakan oleh pencahayaan tempatan komposisi tiga lampu loket bentuk laconic.

Kumpulan makan hitam

Di bahagian atas rumah persendirian adalah sebuah pejabat, suasana minimalis yang dicipta para pencipta gaya itu sendiri. Kemasan salun putih sepenuhnya mengaburkan sempadan struktur dan objek, hanya tepi tepi sistem penyimpanan dan meja menyumbang kejelasan yang jelas kepada bahagian dalam bilik loteng.

Pejabat putih