Bangunan asal di Romania

Rumah negara di Romania: kelimpahan kehijauan dan bahan semula jadi untuk hiasan

Kadang-kadang selepas kesibukan bandar saya ingin menjadi lebih dekat dengan alam semula jadi. Sekiranya anda tidak dapat pergi ke kabin log sebenar di kampung, anda boleh menguruskan rumah negara anda dengan cara yang sesuai.

Salah satu contoh yang jelas dari tempat-tempat yang disesuaikan itu adalah sebuah rumah kecil di Romania, yang menggabungkan semua daya tarik hidup yang hidup dengan keadaan yang selesa.

Permukaan bangunan yang diperbuat daripada logam dan kayu

Fasad rumah dibuat dari kayu dan logam. Langkah reka bentuk ini mewujudkan rasa kebolehpercayaan dan monumeniti struktur. Fasad rumah, menghadap jalan, menunjukkan imej struktur yang sepenuhnya moden. Pada masa yang sama, halaman itu kelihatan seperti hutan yang nyaman, ditumbuhi bunga dan cawangan pokok yang saling berkaitan.

Bangunan asal di Romania

Teres kayu dengan periuk bergaya antik

Pagar mempunyai struktur gabungan. Sebahagian daripadanya diperbuat daripada kayu, sebahagiannya kelihatan seperti wattle pedesaan. Reka bentuk ini kelihatan hebat dengan gabungan gaya reka bentuk landskap dan laluan batu yang dipilih. Jalan-jalan taman di sini adalah jubin batu yang tidak teratur yang terletak pada jarak antara satu sama lain. Untuk seketika, ia mungkin kelihatan bahawa sungai sekali mengalir di tempat ini dan ditinggalkan di batu besar yang tersebar secara rawak.

Pagar gabungan di sekeliling halaman

Halaman yang terlalu banyak adalah mencari pereka. Pada pandangan pertama, dia kelihatan rapi. Pada masa yang sama, lokasi mudah trek akan membolehkan anda merasakan diri anda di laluan hutan antara bunga dan herba.

Banyaknya kehijauan di halaman

Kelimpahan tumbuhan adalah ciri dari halaman ini. Mereka mengasah pagar, menghiasi teres dan terletak di seluruh wilayah dalam periuk dan tiub.

Wattle di sepanjang trek di laman web ini

Lantai kayu beranda akan membolehkan ruang rumah lancar menggabungkan ke dalam suasana halaman. Buasir periuk yang berumur melengkapi atmosfera dan menekankan rasa keseluruhan komposisi.

Elemen hiasan asal untuk reka bentuk landskap

Untuk kemudahan penggunaan, lampu arah dan peranti dan struktur lain digunakan dalam reka bentuk halaman, membuat penggunaan praktikal ruang ini mudah dan selesa.

Langkah-langkah kayu ke teres

Jelas garisan lurus dan bentuk mudah boleh dikesan dalam semua elemen reka bentuk. Gaya ini menjadikan komposisi mudah dan harmoni. Sebilangan besar garis melengkung semula jadi yang hidup tumbuh-tumbuhan mempunyai dicairkan dengan bentuk geometri biasa yang digunakan untuk menghias ruang.

Tubs untuk tumbuhan bentuk yang betul

Perpaduan dengan alam ini dimungkinkan oleh banyak ruang hijau dalam reka bentuk landskap. Di samping itu, bahan semula jadi dalam bentuk batu dan kayu, serta warna semula jadi dan warna, memainkan peranan penting dalam mewujudkan kesan yang ada.

Tumbuhan untuk reka bentuk landskap

Idea pereka adalah untuk mengekalkan keaslian maksimum imej yang dicipta. Di samping itu, kaedah menghiasi semacam itu akan sentiasa segar dan asli, kerana manifestasi alam dalam mana-mana bidang aktiviti manusia tidak boleh membosankan dan biasa.