Tiga kerusi putih di sebelah kanan kolam

Rumah negara di Itali - kesederhanaan dan kesempurnaan

Sebuah rumah kecil di tempat indah yang indah di tepi laut yang hangat. Rumput hijau, matahari terang, langit biru. Bau yang tidak dapat dijelaskan pokok buah berbunga. Lukisan, muzik, seni bina dengan tradisi kuno. Semua ini adalah Itali. Cantik Itali, yang tidak boleh meninggalkan sesiapa yang tidak peduli. Gaya Itali dalam seni bina dan reka bentuk dalaman adalah luar biasa pelbagai. Setiap wilayah negara cerah ini mempunyai ciri-ciri tradisional pembinaan dan hiasan rumah. Ini adalah mewah, banyak di bangunan mewah, yang bersebelahan dengan rumah luar bandar yang sederhana. Hari ini, kemegahan dan kekayaan yang dipamerkan, menarik perhatian lebih sedikit dan kurang mengagumi orang Itali. Suasana yang selesa dan selesa, di mana segala-galanya tertakluk kepada peraturan fungsi, adalah lebih penting bagi mereka di rumah moden.

Kami menawarkan untuk mempertimbangkan salah satu projek rumah negara di Itali.

Pereka memilih gaya desa untuk bekerja dengan unsur rusticisme. Jenis batu yang berlainan (bata dan runtuhan) dan plaster digunakan untuk menutup rumah dari luar. Mereka menggabungkan dengan sempurna dalam reka bentuk fasad tunggal. Kawasan kecil di depan rumah dihiasi dengan rumput, komposisi tumbuhan dalam pasu lantai dan semak hijau:

Tiga kerusi putih di sebelah kanan kolam

Bukaan bertanah - warisan seni bina Rom kuno - dilengkapi dengan kaedah kaca moden dan tidak melanggar keharmonian.

Di kolam terung Itali - keadaan yang tidak boleh diketepikan untuk rehat yang baik di udara segar. Oleh kerana pereka mengambil asas kesederhanaan sebagai asas projek, kolam di teras ini adalah bentuk segi empat tepat yang mudah.

Dinding kaca di halaman dengan kolam renang

Hiasan dalaman

Untuk menghiasi bahagian dalam rumah mengikut tradisi luar bandar, bahan hiasan semulajadi, perabot kayu asli, unsur-unsur palsu telah dipilih. Semua menekankan kesederhanaan yang selesa di rumah ini:

Untuk hiasan dinding, kaedah pencadangan plaster bertekstur dengan batu dipilih. Ini adalah penerimaan gaya Itali yang sangat popular. Kekasaran seperti dinding yang sengaja menekankan rahmat unsur-unsur hiasan lain. Beri perhatian kepada permaidani nipis meniru kulit haiwan dan lampu lantai yang elegan:

Siling kayu mentah menyumbat sajak dengan lantai dan mengisi bilik dengan kehangatan semulajadi. Siling mansard condong seimbang oleh balok hiasan. Reka bentuk siling sedemikian boleh digunakan untuk meletakkan lampu atau hiasan di atasnya:

Tangga spiral palsu menarik perhatian dengan ketat dan keanggunan. Kekurangan elemen ukiran rumit menjadikannya paling sesuai untuk keadaan:

Perabot moden dan log kayu kasar yang disesuaikan dengan hiasan dan perabot sesuai dengan sempurna di pedalaman sebuah rumah Itali:

Kapal lampu putih di batang pokok

Dikatakan asal dan tempat kerja. Daripada meja dan rak tradisional dengan kabinet, rak mudah dengan countertop di seluruh dinding telah direka. Ia sesuai dengan persekitaran keseluruhan dan menjadikannya lebih mudah:

Rak dan dua komputer

Bersama dengan kekejaman demonstrasi beberapa unsur, perabot elegan digunakan di pedalaman. Anugerah mereka ditekankan oleh penutup lantai meniru jubin batu alam:

Najis putih dan meja

Rumah Itali adalah perwujudan cahaya dan panas. Oleh itu, di sebuah rumah negara di Itali, penghias memilih warna yang sangat terang: putih, kelabu muda, coklat muda. Butiran gelap menghalang warna ini dan tidak membenarkan pedalaman menjadi membosankan dan membosankan:

Skim warna ini menyampaikan suasana cuaca yang cerah di Itali dan membuat bilik lebih banyak.

Sebagai tambahan kepada warna putih dan kelabu, warna kekuningan kayu semulajadi harmoni ditenun ke dalam pedalaman.Di dalam perabot dari kayu padu, kedua-dua tekstur dan tekstur kayu dipelihara. Jadi kesahihan kehidupan kampung Itali dicipta semula:

Permukaan kayu yang kasar sangat organik yang dilengkapi dengan lapisan putih berkilat moden dan peralatan moden dalam warna kelabu-kelabu:

Hidangan putih di dapur juga dicirikan oleh kesederhanaan bentuk dan hiasan. Warna hidangan digabungkan dengan kedua-dua kayu asli dan perabot putih:

Terhadap latar belakang keindahan cahaya, dinding di bilik mandi, dihiasi dengan warna ungu gelap, menonjol dengan aksen warna yang menarik. Ia bertentangan dengan latar belakang ini yang tenggelam putih dan lantai marmar menonjol. Bahagian dalam bilik mandi ini kelihatan mewah:

Dinding ungu nampak dua cengkerang putih

Selaras dengan gaya yang dipilih, pereka memilih perhiasan yang paling sesuai untuk rumah ini. Amphora purba, batang kering liana, langsir linen dan katil dengan kesan lebam - semua ini sangat sesuai untuk hiasan dalaman:

Model tab mandi sepenuhnya mematuhi tradisi pedesaan rumah kampung Itali. Lapisan luar menyerupai besi cor dicat yang tidak dibentuk:

Projek yang dipertimbangkan sebuah rumah negara di Itali adalah perwujudan yang sempurna dari kesederhanaan yang seolah-olah dibawa ke kesempurnaan.