Hiasan dalaman sebuah rumah negara

Populariti tinggal di sebuah rumah negara berkembang setiap tahun. Penduduk megacities sedang mencari peluang untuk mengatur ruang hidup mereka dari bunyi dan pencemaran gas jalan-jalan di bandar. Pilihan reka bentuk dalaman di rumah negara membolehkan anda menggunakan penyelesaian yang menarik menggunakan perapian.

Ruang tamu di setiap rumah memainkan peranan yang istimewa - tempat keluarga berkumpul pada waktu petang dan pada hujung minggu. Di dalam bilik ini adalah adat untuk menerima tetamu dan rakan-rakan. Pedalaman biasanya difikirkan supaya ia semudah mungkin dan menunjukkan keramahan pemilik. Perapian Ia akan memberi peluang terbaik untuk berehat, berehat dan menenangkan diri. Kehadiran di ruang tamu perapian mencadangkan beberapa gaya - Negara dan Ecostyle, Fusion dan Klasik - akan dititikberatkan secara sempurna dengan perincian dalaman seperti itu. Hari ini, kedua-dua perapian semula jadi dan elektrik ditawarkan - sempurna meniru yang sebenar.

Siling putih Selesai batu Pedalaman terang

Pereka moden gembira untuk digunakan untuk menghias bilik hidup rumah negara rasuk kayu di atas siling. Teknik ini jauh dari dapat diakses oleh setiap pelanggan pada kosnya, tetapi mereka yang memutuskan untuk menggunakan elemen hiasan sedemikian dalam kemenangan rumah mereka. Rasuk di siling kayu adalah elemen kemasan klasik. Rasuk kayu di siling bukan sahaja unsur hiasan yang indah, tetapi juga menguatkan siling, mengukuhkan reka bentuk. Oak atau pain sangat sesuai untuk pembuatan balok hiasan, bahan-bahan ini dapat menguatkan struktur bangunan.

Rasuk siling

Untuk pendaftaran ruang tamu dengan menggunakan balok kayu, gaya negara yang sesuai dengan menggunakan fabrik semulajadi untuk perabot menghias sesuai. Permaidani untuk lantai adalah bergaya seperti tikar atau permaidani, dibuat menggunakan teknologi tenunan lama dari benang kasar. Produk linen kelihatan baik dalam hiasan - ia boleh menjadi taplak meja, tuala atau penutup perabot - yang juga merupakan elemen fesyen abad yang lalu. Lantai di ruang tamu itu diperbuat daripada papan kayu dicat, lantai dicat dan rasuk dalam warna yang sama - sangat mengagumkan, menekankan gaya bilik dan menyerlahkan aksen pada butirannya. Perapian itu akan sesuai dengan pedalaman seperti itu, memancarkan haba dan memberi api ke perapian.

Pilihan reka bentuk Pilihan Reka Bentuk Foto

Siling putih yang indah dengan balok kukuh meningkat secara visual saiz bilik akan menjadikannya luas dan cerah. Tingkap besar yang diperbuat daripada bingkai kayu dengan banyak kacamata menghasilkan kesan luar. Perapian secara logiknya akan masuk ke kawasan pedalaman ini, dinding yang besar dengan batu semula jadi akan melengkapkan keharmonian ruang. Secara umum, ruang tamu akan membolehkan anda merasa tenang dan selesa.

Penyelesaian yang sangat menarik untuk penggunaan struktur kayu yang menyokong seluruh ruang tamu dibuat dalam gaya negara. Dinding lukisan putih dan siling dilengkapi dengan bingkai kayu di dalam warna yang berbeza dari kayu semula jadi. Keputusan ini mewujudkan rasa kepantasan keselamatan, dengan kesederhanaan yang sengaja unsur reka bentuk. Silingnya, dengan kubah naik, visual membesarkan bilik, kerusi telus mengisi ruang tamu, dibanjiri dengan cahaya matahari yang datang melalui tingkap besar, dengan udara.

Bahagian dalaman rumah yang indah

Ruang tamu, dihiasi di gaya moden. Gabungan perapian, yang ditandakan dengan ketat oleh pereka di pedalaman dalam warna kelabu muda, berfokus pada elemen ini. Lantai meniru papan kayu yang kasar memperkenalkan elemen gaya eko. Lampu yang tersebar dari banyak lampu di langit-langit, sofa di bawah tingkap terang terang mendedahkan sifat pemilik, seseorang gaya hidup urbanistik, berusaha untuk keharmonisan alam.Akibatnya, interweaving gaya menghasilkan hasil hebat dari penyelesaian moden untuk perbualan dan perbualan yang menyenangkan.

laminate flooring

Jika anda adalah pemilik rumah negara besar - menghias versi ruang tamu di tingkat bawah dalam gaya zaman pertengahan adalah penyelesaian yang sesuai. Siling dengan kubah yang melambung ke atas, rasuk kayu menguatkan struktur mewujudkan rasa kekuatan dan ketenangan pemilik rumah. Tayangan ini diperkuat oleh dinding yang dipangkas dengan batu semula jadi, di dalamnya perapian dipasang. Cahaya menembusi tingkap terbuka yang besar di sepanjang dinding ruang tamu. Di tengah-tengah ruang tamu terdapat perapian yang besar - sebuah perapian yang mengumpulkan keluarga di dekatnya. Kerusi-kerusi berlengan lembut moden menekankan maksud bilik - untuk berehat, bercakap dengan aman kepada api yang pecah di perapian, mengingat masa lalu.

Jika dikehendaki, di ruang tamu yang dilengkapi dengan perapian, anda boleh meletakkan meja untuk bermain biliard. Kawan akan menghargai keramahan pemilik ruang tamu itu. Keadaan moden ditambah ke pedalaman oleh sumber cahaya di atas siling dan lampu besar yang tergantung di atas meja biliard. Di sini segala-galanya berfungsi dengan ketat dan bijak - tidak ada lagi.

Hiasan dinding batu Foto biliard

Satu lagi pilihan untuk menghias ruang tamu bersaiz besar dengan menggunakan kombinasi gaya dan elemen hiasan yang berbeza boleh dibuat dengan penggunaan maksimum elemen kayu. Terdapat rasuk yang menyokong dan menguatkan siling. Gaya klasik dapat dilihat dalam pemprosesan permukaan kayu. Lantai bersinar, perabot besar-besaran dan bunyi. Kerusi kulit dalam unsur-unsur kayu nada. Segala-galanya menekankan suasana kemewahan dan kekayaan, rasa yang baik dan sifat kukuh pemilik ruang tersebut. Cahaya yang lembut dan hangat berasal dari lampu gantung, menekankan kebersihan dan kecanggihan dinding.

Contoh kedua ialah kemasan gaya klasik dengan elemen negara. Tingkap kayu kecil - seperti di rumah lama, balok yang menguatkan struktur, warna kayu semulajadi direka sepanjang palet pedalaman. Meningkatkan perasaan zaman dahulu bantal dengan perhiasan, selesa terletak di sofa di tengah-tengah ruang tamu. Segala-galanya berfungsi - hampir tidak ada elemen yang berlebihan. Rak terbuka untuk barangan kecil menghiasi dinding.

Reka bentuk yang bergaya Reka bentuk foto yang bergaya Reka bentuk ruang tamu yang bergaya

Satu lagi ruang tamu dengan perapian di nada kayu ringan. Rasuk yang sama di langit-langit seperti dalam versi sebelumnya menjadikan bilik lebih ringan dan lebih besar. Sebuah perapian dibina ke dalam dinding antara dua tingkap besar - kesan penjimatan ruang dicapai. Di tengah-tengah bilik adalah sofa kulit yang besar. Di mana-mana mendominasi pine varnished, dari mana unsur-unsur kayu utama di dalam bilik ini dibuat - ini adalah ruang makan-makan. Ia juga mempunyai perabot dapur terbina dalam supaya anda boleh menyiapkan makan malam untuk tetamu.